Home » Kingpins Show naar SugarFactory

Kingpins Show naar SugarFactory

De belangrijkste denim vakbeurs ter wereld, Kingpins Show, strijkt op 20 en 21 april 2022 neer bij SugarFactory. De afgelopen jaren heeft Kingpins Show een enorme expansie doorgemaakt en is daarom toe aan een nieuwe beurslocatie, waar ruimte is voor nog meer standhouders.

Oprichter van Kingpins Show Andrew Olah gelooft met SugarFactory een locatie te hebben gevonden die de toonaangevende beurs naar een hoger niveau kan tillen: “We hebben dromen en doelen en waren daarom op zoek naar een locatie die perfect past bij Kingpins Show Amsterdam en die daarnaast de enorme groei van het evenement kan faciliteren. Ik geloof dat we die gevonden hebben.”

De industriële en rauwe sfeer van SugarFactory past goed bij het begrip ‘jeans – ooit ontworpen als werkbroek. De transformatie van een industriële naar een recreatieve functie toont veel overeenkomsten met die van onze voormalige suikerfabriek.

General manager Denise Schimmel van SugarCity: “We zijn ontzettend enthousiast dat wij Kingpins Show Amsterdam mogen ontvangen op onze groeilocatie. De toonaangevende beurs zoekt de ruimte en de mogelijkheden om nieuwe dingen te proberen en zo het momentum te behouden en de krachtige uitstraling nog meer glans te geven. SugarFactory is hier de ideale locatie voor.”

Kingpins Show is een denimbeurs met internationale allure. De beurs doet ook wereldsteden als New York en Hong Kong aan. Schimmel: “De komst van Kingpins Show toont aan dat wij diverse internationale evenementen kunnen faciliteren en een breed pallet aan mogelijkheden bieden voor diverse opdrachtgevers.”

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op