Home » SugarFactory aanwezig op internationale vakbeurs IBTM World 2018 Barcelona

SugarFactory aanwezig op internationale vakbeurs IBTM World 2018 Barcelona

SugarFactory zal dit jaar aanwezig zijn op alweer de 31ste editie van de internationale vakbeurs IBTM World in Barcelona. De beurs vindt plaats van 27 tot en met 29 november in de beurshal Fira de Barcelona. Fira de Barcelona is een van de belangrijkste beurshallen van Europa en zal naar verwachting meer dan 15.000 professionals ontvangen. Je vindt ons bij stand F30.

De IBTM World is één van de belangrijkste MICE beurzen – Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions – in Europa en staat bekend om zijn ‘hosted buyer’ programma. Dus ben je werkzaam in meetings & events sector? Dan mag je deze beurs niet missen! Je leert er van de leiders die de industrie vormgeven en ontdekt de nieuwste trends via het kennisprogramma. Natuurlijk is er voldoende ruimte om te netwerken.

SugarFactory op IBTM World

SugarFactory kan bijna elk evenement dat je voor ogen hebt accommoderen. Stap in de voetsporen van vele merken die je voor gingen en hun evenement in onze voormalige suikerfabriek organiseerden. Productintroducties, conferenties, incentive-partijen voor medewerkers, workshops, modeshows, televisieprogramma’s, commercials en festivals kunnen allemaal worden gerealiseerd op onze industriële locatie. We leggen je graag persoonlijk uit waarom jouw evenement bij SugarFactory gegarandeerd zal slagen. En via onze nieuwe state-of-the-art VR-tool geven we je graag een levensecht kijkje in de fabriek. Zo ontdek je wat er allemaal kan worden gerealiseerd bij SugarFactory.

Afspraak maken

Kom jij ook om nieuwe kennis te vergaren en je voorsprong op de concurrent verder te vergroten? Vergeet niet om een afspraak te maken met het SugarFactory-team voor de gewenste datum en tijd, zodat we voldoende tijd hebben om al je vragen te beantwoorden. Je kunt gemakkelijk per e-mail een afspraak maken.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op