Home » De uitknop van Ben bij SugarCity

De uitknop van Ben bij SugarCity

De nieuwe reclame van Ben is opgenomen bij SugarCity Amsterdam, zo zie je beelden van het Poortgebouw, de Puntloods, de Suikerfabriek en de Suiker Silo’s.

De nieuwe reclame van Ben is deels opgenomen bij SugarCity Amsterdam, zo zie je beelden van het poortgebouw, de Suikerfabriek en de Suiker Silo’s. In deze reclame wordt er opgeroepen om te genieten van de kleine dingen in het leven, en dat deze momenten vaak samen gaan met het uitzetten van je telefoon. Wellicht wat raar voor een telecombedrijf maar Ben heeft wel gelijk, deze momenten worden namelijk steeds zelfdzamer. Wat doe jij het liefst tijdens jouw ‘uitknopmoment’?

Wie is Ben?

Ben is er altijd voor jou. of je nu op zoek bent naar een sim only of een goedkoop abonnementen. In dit nieuwe jaar komt Ben met een revolutionaire uitvinding, namelijk: De uitknop. Ben is benieuwd naar jouw ‘uit’ momenten. Wat doe jij het liefst tijdens een ‘uitknopmoment’? Ga je bijvoorbeeld graag een hapje eten met vrienden? Op bezoek bij je ouders voor een kopje koffie? Of ga je liever met een boek op de bank zitten?

Namens Ben & SugarCity hopen wij dat je geniet van jouw ‘uitknopmomenten’.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op