Home » Dag van de innovatie – Kamer van Koophandel

Dag van de innovatie – Kamer van Koophandel

Zeker weten dat je met innovatie verder komt? Kom naar de ‘Dag van de Innovatie’ 1 oktober 2015

Gelijktijdig, op vijf plekken in het Nederland wordt op 1 oktober 2015 de Dag van de Innovatie georganiseerd, door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een groot aantal andere partners. De dag van de Innovatie inspireert en geeft je een duwtje in de juiste richting. Je wordt ook geprikkeld om met elkaar op innovatieve ideeën te komen.

Ondernemers krijgen uitgebreide informatie over het begrip ‘innovatie’, stappenplannen om zelf tot succesvolle innovaties te komen, inspirerende voorbeelden op het innovatie- en partnerplein en praktische oefeningen tijdens interessante workshops. Er staat een team van deskundige adviseurs voor je klaar met praktisch advies. Martijn Roordink (oprichter Spaces) is van de partij, ondernemer en dj Sebastiaan Hooft en Marijke Roskam (presentator BNR).

De Dag van de Innovatie vindt plaats in SugarCity in Halfweg, de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, in het Klokgebouw Cultuurhallen in Eindhoven, het Go Ahead Eagles Station in Deventer of in Martini Plaza in Groningen.

Meer informatie en aanmelden: www.kvk.nl/dagvandeinnovatie

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op