Home » AMMA Awards bij SugarFactory

AMMA Awards bij SugarFactory

Op donderdag 2 september vond de AMMA Awardshow plaats bij SugarFactory! Dit jaar anders dan anders, maar daardoor niet minder leuk. De ‘Oscars van de Media’ werden uitgereikt tijdens een feestelijk live event volgens de geldende maatregelen.

Oscars van de media

Organisator MWG – dé branchevereniging voor mediaprofessionals – koos dit jaar voor onze voormalige CSM-Suikerfabriek als locatie voor de prestigieuze awardshow. De AMMA Awards zijn ieder jaar weer een spektakel en geven het publiek altijd een event om reikhalzend naar uit te kijken. Iets wat ze, ook dit jaar, weer goed is gelukt!

Het toonaangevende concept- en productiebureau Xsaga transformeerde onze industriële evenementenlocatie voor de gelegenheid in een chique seated dining locatie, waarbij genodigden tijdens een geplaceerd diner aan lange tafels konden genieten van live optredens van Sven Hammond en zijn Big Band.

Grote winnaars van de avond waren Mindhare Greenhouse, die werd uitgeroepen tot ‘bureau van het jaar’,  de Rijksoverheid pakte de award voor ‘merk van het jaar’ en Qmusic werd – net als in 2019 – gekroond tot ‘mediaexploitant van het jaar’!

Spectaculair geplaceerd event

Denise Schimmel, General Manager bij SugarFactory vertelt waarom de suikerfabriek perfect is voor een grootschalig seated event als de AMMA Awards 2021: ”Onze locatie is zeer geschikt voor grootschalige evenementen, dankzij de ruimte van de fabriek kunnen we ook in deze onzekere tijden een geweldig event neerzetten. De Middenfabriek leent zich bij uitstek voor een spectaculair diner, waarbij er 700 personen aan lange tafels zitten, met inachtneming van de RIVM-regels.’’

Sinds vorige maand mogen eendaagse evenementen met een vaste zitplaats weer plaatsvinden, waarbij er om volledige vaccinatie wordt gevraagd óf een toegangstestbewijs van niet ouder dan 24 uur kan worden overhandigd. Bezoekers van het event waren zelfs in de gelegenheid om ter plaatse te testen, daar er een snelteststraat op het SugarCity terrein is gesitueerd. Ook was er sprake van een gefaseerde entree; waarbij er met vier tijdsblokken werd gewerkt om eventuele drukte vóór controle te voorkomen.

‘’Het was superfijn om weer zoveel gasten te ontvangen tijdens een evenement’’, vervolgt Denise, ‘wij als evenementlocatie zetten ons natuurlijk voor de volle honderd procent in om te laten zien dat dergelijke zakelijke events op een veilige manier gefaciliteerd kunnen worden.’’

Amma Awards 2021 diner

Ontdek SugarFactory

SugarFactory biedt karakteristieke industriële ruimtes voor uiteenlopende evenementen. Omdat de verschillende ruimtes zowel afzonderlijk als gecombineerd kunnen worden ingezet, zijn de mogelijkheden eindeloos. De Middenfabriek vormt het kloppend hart van de fabriek. Maar liefst drie verdiepingen worden met elkaar verbonden door een markant trappenstelsel, waarbij de industriële ketels op de tweede verdieping de echte blikvangers zijn. Natuurlijk zijn de ruimtes voorzien van moderne technieken en faciliteiten om onvergetelijke events neer te zetten.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is SugarFactory goed te bereiken. Voor de deur ligt station Halfweg-Zwanenburg, waar meerdere keren per uur treinen van en naar Amsterdam en Haarlem vertrekken. Bovendien beschikt SugarFactory over genoeg parkeerplek op eigen terrein. Gasten stappen dus altijd voor de deur uit.

Zelf een awardshow of relatie evenement organiseren bij ons? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op