Home » The Challenge

The Challenge

Finance Event

  • Ontvangst
  • Discussie
  • Afkondiging
Neem contact op
150

FD Events organiseerde in samenwerking met Yacht de eerste editie van het interactieve evenement ‘The Challenge’. Tijdens het evenement kwamen 150 financial professionals bij elkaar om de toekomst van de nieuwe online supermarkt Picnic te bespreken.

Een belangrijk onderdeel van het evenement was de discussie tussen de sprekers. Zij namen daarom plaats aan de grote discussietafel in het midden van het atrium. De gasten zaten op een tribune rondom de tafel en werden bij de discussie betrokken door het gebruik van een app. Door middel van deze interactie was het mogelijk mee te discussiëren en te stemmen op verschillende stellingen. Een professionele jury nam plaats op de tussenverdieping van de kenmerkende trappen.

Aan het einde van The Challenge werd de ‘best financial professional 2016’ gekozen. Rianne Siebel mocht deze mooie titel in ontvangst nemen. Na het evenement werd er nagepraat onder het genot van een lekker hapje en een drankje. BNR nieuwsradio deed verslag van het gehele evenement.

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op