Home » Kingpins Show

Kingpins Show

Beurs

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
  • Internationale beurs
  • twee beursdagen
  • 1000+ bezoekers per dag
Neem contact op
1000

Drie jaar na bekendmaking dat Kingpins Show – dé internationale denimbeurs – naar SugarFactory zou komen, vond de beurs eindelijk op 20 en 21 april 2022 plaats! De pandemie zorgde voor enig uitstel, maar het wachten werd beloond met een knaller van een vakbeurs!

Internationale denimbeurs

Tussen de stalen en verweerde pilaren, beton en grote ketels in stonden de stands opgesteld. Meer dan 75 exposanten toonden op de beurs de nieuwste stoffen, wassingen en dessins op denimgebied. Dit trok meer dan 1000 bezoekers per dag, wat de beurs tot een groot succes maakte. De energie spatte van de beursvloer af, en bezoekers keken hun ogen uit. Niet alleen vanwege de nieuwste denimtrends, maar ook vanwege de bijzondere beurslocatie. De ruwe en authentieke sfeer van SugarFactory past perfect bij de stoere uitstraling van denim en daarmee dus ook bij Kingpins Show. Ook de centrale ligging nabij Amsterdam en Schiphol, en de bereikbaarheid per OV is belangrijk wanneer er veel (internationaal) publiek op een evenement wordt verwacht.

Denim en SugarFactory: een stoere combinatie

Bezoekers werden verwelkomd in de Binnenstraat, waar je je langs grote, wapperende stukken denimstof moest wanen. Daarachter hingen unieke modestukken vanaf het metershoge plafond, gemaakt door studenten van de Jean School in Amsterdam, die ook op de beurs zelf nog een expositieruimte hadden. De beursruimte zelf was in de grote Middenfabriek én de Pulppersloods. Omdat de Middenfabriek recent is verbouwd waardoor er geen daglicht meer binnenkomt, konden de stands mooi worden uitgelicht met sprekende LED-verlichting.

Voor herhaling vatbaar

Omdat de beurs zo’n succes was, is besloten om ook de volgende editie bij SugarFactory te organiseren. Wij kunnen niet wachten tot oktober, wanneer we Kingpins Show weer bij ons terugzien!

Zelf ook een beurs organiseren bij SugarFactory? Neem een kijkje op onze beurs-inspiratiepagina!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op