Home » EO Stralend Kerstfeest opnames

EO Stralend Kerstfeest opnames

TV Opnames

Middenfabriek
  • Repetities
  • Opnames
Neem contact op

Het jaarlijkse kerstprogramma van de EO, het ‘Stralend Kerstfeest’ werd dit jaar opgenomen bij ons in de fabriek. De Middenfabriek was het stralend middelpunt voor een muzikale kerstuitzending van formaat! De uitzending werd gepresenteerd door Bert van Leeuwen en Anne-Mar Zwart.

Vrede staat centraal

Het Stralend Kerstfeest zit vol vredelievende (kerst)muziek. Het 650 personen tellende Popup Choir, begeleid door Maarten Bos (dirigent) en Tijmen de Koning (gitarist), zong meerstemmig het nummer Happy Xmas (War Is Over). Verder waren er optredens van Bergit Lewis, OG3NE, Ferdi Bolland en verschillende talenten uit het Leger des Heils.

Oekraïense talenten

Ook muzikaal talent uit Oekraïne liet van zich horen. Muza Valiaddinzade begeleide Ferdi Bolland op de piano tijdens het nummer “You raise me up’’. Ook Anna Hodorovskaya, winnares van The Voice of Ukraine 2013 liet haar stem én verhaal horen.

Uniek decor

De opnames vonden plaats in de Middenfabriek. Het kenmerkende trappenstelsel in het midden van de ruimte werd gebruikt door de presentatoren, zangers en het koor. Samen met de lichteffecten gaf dit een prachtig beeld.

Wil je de uitzending nog eens terugkijken? Dat kan, kijk hem hier terug!

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases