Home » Koen Brouwer (oprichter Eventfabriek): “We merken dat mensen weer meer zin hebben in een feestje”

Koen Brouwer (oprichter Eventfabriek): “We merken dat mensen weer meer zin hebben in een feestje”

Koen Brouwer is de oprichter van Eventfabriek, een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van unieke belevingen, waarbij de inzet van de nieuwste AV-middelen en het beste live-entertainment key zijn.

  1. Wat is de visie van Eventfabriek?

“Een gedenkwaardig evenement staat of valt met een goed concept. Wij geloven in de kracht van entertainment en bouwen hier graag een sterk concept omheen waar we het evenement uniek mee maken. Een memorabel evenement waar met alle details rekening is gehouden, dat is elke keer weer ons doel.”

  1. Wat speelt er dit moment in de branche?

“Wij merken dat mensen weer meer zin hebben in een feestje en dat muziek een belangrijke rol speelt bij events. Laat dit nou net ons specialisme zijn, dus dit is een positieve ontwikkeling voor ons bedrijf! Wij geloven dat muziek je in vervoering kan brengen, kan raken, kan verrassen en emotie kan oproepen. Dat heeft elke band of dj die je bij ons boekt bij ons gedaan, dus geloof ik erin dat ze dat ook op jouw evenement kunnen doen.”

  1. Wat vind je het leukste aan jouw werk?

“Om alles wat ik de laatste jaren geleerd heb, toe te passen op evenementen van onze klanten. Ik vind het ook echt bijzonder dat wij beschikken over een eigen opnamestudio waar we muziek schrijven en opnemen voor onze evenementen of een aftermovie. Het creëren van die final touch vind ik erg leuk.”

  1. Hoe heb je de samenwerking met SugarFactory en andere stakeholders van events op onze locatie ervaren?

“We werken al jaren op deze locatie en de samenwerking verloopt goed. Het team bestaat uit slimme en vriendelijke mensen en ze staan open voor creativiteit. Dat is precies wat we zoeken in een partner.”

  1. Hoe ziet de toekomst eruit?

“Dat is natuurlijk niet te voorspellen, maar wat zeker is, is dat wij elke dag open staan om meer te leren en te groeien. Zodat onze events keer op keer een waardevolle impact teweegbrengen. Het moet een beleving zijn die de gasten bijblijft. We hopen hiervoor natuurlijk steeds meer samen te kunnen werken met SugarFactory!”

Meer informatie over Eventfabriek? Ga naar de website. Binnenkort introduceren we meer partners op onze blog. Kun je niet wachten? Neem dan alvast contact op met het SugarFactory team. We adviseren je graag.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op