Home » Beurs Amsterdam

Beurs Amsterdam

De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
capaciteit-personen tot 5.775 pax
parkeerplek-icon eigen parkeerterrein
autolift icon autolift tot 3 kiloton
wifi icon 950 MBIT WIFI
station icon ns station <1 km

Gerelateerde cases

Opel

Binnenstraat Pulppersloods

O’Neill

Binnenstraat Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Pulppersloods

De locatiekeuze bij het organiseren van een beurs is waarschijnlijk de belangrijkste beslissing die men moet nemen. De beurslocatie moet immers aan veel eisen voldoen. Het terrein moet makkelijk bereikbaar zijn, de locatie moet flexibel zijn en de stijl moet passen bij die van de beurs. SugarFactory is een locatie die zowel aan de standaard als onvoorziene eisen van klanten voorziet.

Sugarcity Events is geen duffe beurshal. Het is een rauwe en indrukwekkende locatie die jouw beurs complimenteert. De industriële omgeving kan zowel mixen als in contrast staan tot het thema van de beurs. Bij veel beurslocaties is Hal A niet te onderscheiden van Hal B, SugarFactory daarentegen bevat ruimtes die jouw beurs onderscheiden en de bezoekers een unieke ervaring garanderen.

Treinstation Halfweg Zwanenburg en de N200 liggen naast de deur, waardoor de locatie zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk toegankelijk is. Geen problemen met vervoer of bereikbaarheid, maar een centraal bereikbare locatie in de randstad. Parkeerplaatsen zijn bovendien op het terrein aanwezig, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het bereiken van de locatie.

Wij geven je altijd de vrijheid om jouw beurs volledig zelf in te richten. Indien nodig staat ons SugarFactory team klaar voor hulp en advies. Het vinden van de juiste cateraar, hulp bij styling/decoratie en het in contact komen met de juiste partners. Bij dit en meer kan SugarFactory jou te hulp schieten indien nodig. Uiteraard ben je zelf ook vrij om eigen partners te betrekken bij de organisatie.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op