Home » Stagiair Team Operations

Stagiair Team Operations

Gefascineerd door evenementen en geïnteresseerd in een stageplaats bij SugarFactory? SugarFactory biedt jou de perfecte kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen als Stagiair Team Operations SugarFactory!

De stage

Wij bieden een stageplek in een klein maar hecht team dat verantwoordelijk is voor de operationele en facilitaire kant van een evenement. Het team bestaat uit een General Manager en twee Project Managers die alle events voorbereiden. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een breed scala aan werkzaamheden, zoals het behandelen van film/fotoshoot aanvragen, marketingwerkzaamheden, ondersteuning tijdens een event en het voorbereiden, voorzitten en notuleren van meetings.

Uiteraard houden rekening met jouw interesses en leerdoelen. Je bent in de organisatie echt onderdeel van het team en ideeën en eigen inbreng worden gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig, leergierig en flexibel bent. De stageperiode is in overleg.

Kortom, als je op zoek bent naar een leerzame en uitdagende stage in de evenementenbranche, dan horen we graag van je!

Over SugarFactory

Onder de rook van Amsterdam ligt SugarFactory, een spectaculaire evenementenlocatie waar industrieel erfgoed een nieuw leven heeft gekregen. De voormalige CSM-suikerfabriek ademt een authentieke en rauwe sfeer doordat veel van de originele elementen bewaard zijn gebleven. Enorme ketels, stalen balkenconstructies en een markant trappenstelsel bieden een uniek decor voor de meest uiteenlopende events, van beurzen en congressen tot personeelsfeesten!

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

José Hamersma
Project Manager
jhamersma@sugarfactory.nl

 

Foto door: Floris Heuer
Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op