loading language...
19.05

Sugarfactory zoekt stagiair(e)s!

Wij zijn voor de periode september 2017 tot en met januari 2018 op zoek naar een nieuwe stagiair(e) Productie, Marketing & Communicatie en Programmering.

Productie
Als Productie stagiair(e) assisteer je in alle fases van het productie proces, en ben je verantwoordelijk voor de pre-productie, de draaiboeken en het uitvoeren van live, club en kunst evenementen. Ook ben je 2 tot 4 keer per week stage manager en assisteer je de bar manager en hoofd techniek in de uitvoering van producties. Klik hier voor meer info.

Marketing & Communicatie
Is Marketing & Communicatie meer jouw ding? Bij deze afdeling versterk je de promotie van de nachtprogrammering en de online marketing. Je onderhoudt intensief contact met de externe organisaties waarmee wij onze nachtprogrammering neerzetten, je plaatst en onderhoudt evenementen op diverse websites en je maakt social media banners en posters. Klik hier voor meer info.

Programmering
Gedurende deze stage loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Live Programmering. Je mag onder andere programmeurs assisteren in het voortraject van een boeking, programma’s online zetten en contracten, facturen, paspoortkopieën en betalingsinfo administreren. Het is een stageplek waarbij je ook geregeld tijdens producties aanwezig zal zijn. Klik hier voor meer info.

Lijkt één van deze functies jou geweldig? En ben jij de nieuwe aanvulling die we zoeken? Kom dan stage lopen bij Sugarfactory!

Benieuwd hoe een werkdag bij Sugarfactory eruit ziet? Vacature Via Ginny kwam vorig jaar langs en schreef een artikel. Lees, en bekijk de foto’s hier!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...