loading language...
01.05

Sugarfactory x festival Planet Oedipus

Sugarfactory presenteert o.a. Amber Arcades en Omni op muziek- en bierfestival Planet Oedipus

Op zaterdag 11 en zondag 12 augustus organiseert de Amsterdamse bierbrouwerij Oedipus de tweede editie van Planet Oedipus: een tweedaags festival waarbij bier, muziek, kunst en eten worden samengebracht op een prachtige locatie in Amsterdam-Noord. Het muziekprogramma is dit jaar samengesteld door BLiP Agency en Sugarfactory, die samen in totaal zestien acts presenteren.

De complete muziekline-up voor Planet Oedipus 2018

Van energieke postpunk tot West-Afrikaanse ritmes
BLiP Agency zet op de eerste dag acts als Arp Frique, St. Tropez, Conjunto Papa Upa, Koffie en Torii neer. Sugarfactory heeft de zondag gecureerd, met de energieke postpunkband Omni, de dromerige kamerpop van Amber Arcades , fuzzy West-Afrikaanse ritmes van Akula Rhythm Band, en San Dollar met aanstekelijke synthpop. Ook zijn er dj-sets van Volcano Boys, Lien, The Bakabanas en Kimchi Radio.

Over Planet Oedipus
Op het festival is een uitgebreid aanbod van bierbrouwers uit maar liefst negen verschillende landen te vinden. Ook wordt er een interessante foodline-up samengesteld met gerechten van over de hele wereld. Het is voor het eerst dit jaar dat Sugarfactory het muziekprogramma voor Planet Oedipus samenstelt. Tickets voor beide festivaldagen zijn hier te krijgen.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...