loading language...
15.12

Sugarfactory viert einde van het jaar met vier speciale live-events

In Sugarfactory was in 2017 meer livemuziek te horen dan ooit tevoren: reden om het jaar muzikaal af te sluiten met feestelijke specials. Met op zaterdag 16 december het showcasefeest en minifestival Vuurwerk! en in de week daarna het discospektakel van het Nederlands Studenten Jazz Orkest, het kerstfeestje van The Great Communicators met Kitchenette en Figgie en een drie uur durende psychedelische trip van The Black Marble Selection.

Vuurwerk! – 16 december: Jagd, Komodo, Waltzburg, Niko en dj’s
Niet missen zaterdag 16 december: het showcasefeest en minifestival Vuurwerk! Deze muzikale afsluiting van het jaar is ook bedoeld als introductie voor wat er komend jaar gaat gebeuren op het gebied van livemuziek.
> Klik voor meer informatie

Discospektakel NSJO – 22 december
Vrijdag 22 december staat het NSJO 2017 met Raffaëla Paton en Allard Buwalda in de Sugarfactory. Een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht van Amsterdam!
> Klik voor meer informatie

The Lucky Ho! Ho! Horse Show – 23 december
Een avond met een selectie van drie steengoede Nederlandse indiebands: deze december trap je de meest feestelijke week van het jaar af met The Lucky Ho! Ho! Horse Show. Met op het affiche The Great Communicators, Kitchenette en Figgie.
> Klik hier voor meer informatie

Drie uur durende psychedelische trip – 28 december
Sixtiesgarageband The Black Marble Selection en psychpop-rockband Tamarin Desert komen met dj’s naar Sugarfactory voor een psychedelische trip voor liefhebbers van bands als Temples, Allah-Las en The Brian Jonestown Massacre.
> Klik voor meer informatie

In het nieuwe jaar te zien in Sugarfactory:

SUPERORGANISM (US/UK)
dinsdag 20 februari 2018
Buzzband met inventieve sample-pop

ANDY BURROWS (UK)
vrijdag 2 maart 2018
Singer-songwriter, bekend van Razorlight

LUCY DACUS (US) – enige NL show!
vrijdag 4 mei 2018
Boterzachte stem met stevig gitaarwerk en speelse hooks

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...