loading language...
29.06

Sugarfactory verder met liveprogrammeurs Katja Hagenbeuk en Jelle Stavasius

Per 1 juli zal Katja Hagenbeuk aan de slag gaan als liveprogrammeur bij het Amsterdamse poppodium Sugarfactory en versterkt hiermee de huidige programmeur Jelle Stavasius. Ze volgt programmeur Ilana van den Berg op, die eerder aankondigde de overstap naar EKKO in Utrecht te maken. Katja zal zich voornamelijk bezig houden met de programmering op internationaal gebied, terwijl Jelle verantwoordelijk blijft voor alle Nederlandse acts en de ontwikkeling van talent en cultuur.

Katja is sinds een jaar werkzaam op de publiciteitsafdeling van Sugarfactory en werkt daarnaast op projectbasis voor muziekfestival Into The Great Wide Open. In de jaren daarvoor werkte ze onder meer voor Rotterdam Festivals en festival Motel Mozaïque en rondde ze haar studie Muziekwetenschap af aan de Universiteit van Amsterdam.

Katja: “In het jaar dat ik bij Sugarfactory werk heb ik met plezier vele shows gepromoot. Om nu de stap van marketeer naar programmeur te maken is voor mij een droom die uitkomt. Ik kan niet wachten om samen met mijn collega Jelle verder te bouwen aan een vernieuwend, spannend en ook breed programma.”

Jelle werkt al langer als programmeur voor Sugarfactory. Daarnaast is hij programmamaker, presentator en voorzitter van Radio Mortale. Ook was hij jurylid voor de Popronde en de Dutch Jazz Awards 2016 en werkte hij als freelancer producer onder andere voor NTR Radio 6 Soul en Jazz.

Jelle: ‘’In de laatste jaren hebben Ilana en ik er samen met veel plezier aan gewerkt om Sugarfactory verder te ontwikkelen als livepodium. Ik wens haar heel veel succes bij EKKO en kijk ernaar uit om deze lijn samen met Katja verder door te zetten.’’

Algemeen directeur Manne van der Zee voegt toe: “Vol vertrouwen in deze gepassioneerde en bekwame programmeurs ben ik trots op Sugarfactory. We hebben ons ontwikkeld tot een plek waar talenten niet alleen op ons podium tot bloei komen maar waar ook achter de schermen talenten zich ontwikkelen. Ik wil daarnaast ook Ilana van den Berg bedanken voor haar passie, vakkennis en teamgeest. Ze mag heel trots zijn op ‘haar programma’ met mooie shows van onder andere Lily Allen, Sinkane, Steve Gunn, Thomas Azier en Superorganism. Ik wil haar namens de Sugar-familie veel succes wensen bij EKKO, haar droompodium, in haar thuisstad Utrecht.”

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...