loading language...
19.01

Sugarfactory presenteert: bijzondere concerten in De Waalse Kerk

Zo nu en dan verzorgt Sugarfactory bijzondere concerten op een externe locatie: De Waalse Kerk in Amsterdam. Komend voorjaar staan er drie van deze concerten in de agenda: singer-songwriter Adrian Crowley, violiste en zangeres Hannah Epperson en de Britse muzikant Blanco White.

Adrian Crowley (US) + Nadine Khouri (UK) – 24 januari
Adrian Crowley brengt dit jaar zijn achtste album uit: verontrustend, troostend en dissonant waar je het niet verwacht; een indrukwekkende plaat. Multi-instrumentalist Nadine Khouri maakt minimalistische folkpop en is de supportact voor deze avond.
Klik hier voor meer informatie

 

Hannah Epperson (CA) – 6 april
Singer-songwriter Hannah Epperson zingt, speelt viool en maakt unieke composities. Ze verbindt de emotie van klassieke muziek en rauwe energie van indie zonder daarin te overdrijven.
Klik hier voor meer informatie

Blanco White (UK) – 19 april
Blanco White begon in 2014 als het soloproject van Josh Edwards uit Londen. De zanger en muzikant streeft ernaar om elementen van Andalusische en Latijns-Amerikaanse muziek te combineren met invloeden die hij dichter bij huis heeft opgedaan.
Klik hier voor meer informatie

Nieuwe bevestigingen: Preoccupations (CA), Soccer Mommy (US), Amsterdam Funk Orchestra
In de afgelopen week heeft Sugarfactory een mooi rijtje nieuwe live acts bevestigd. Zo staat Canadese post-punk band Preoccupations in onze grote zaal, prestenteert Amsterdam Funk Orchestra samen met Benjamin Herman een speciaal programma en verwelkomen we de bedroom indierock van Soccer Mommy.

>>>Klik hier om onze volledige live-agenda te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...