loading language...
06.07

Steve Gunn, Slow Magic en meer naar Sugarfactory

Afgelopen week zijn er vijf nieuwe live-programma’s bevestigd voor Sugarfactory! Voor dit najaar zijn concerten van Steve Gunn (US), Slow Magic, Bootleg Rascal (AU), DZ Deathrays (AU) en Fai Baba (CH) aan de agenda toegevoegd. Kijk hieronder voor meer info.

Bootleg Rascal (AU) – 10 september
Het Australische trio Bootleg Rascal komt deze nazomer de kleine zaal van Sugarfactory bespelen. Verwacht een zonnige mix van sexy indie-dub en electro-soul.
> Attend het Facebook-event

Slow Magic – 19 september
Deze gemaskerde producer maakt betoverende indietronica die de luisteraar in gedachten doet afreizen naar verre, mysterieuze oorden. Klinkt als: Gold Panda, Washed Out en Chrome Sparks.
> Attend het Facebook-event

DZ Deathrays (AU) – 8 oktober
Bereid je voor want: de garagepunkers van DZ Deathrays keren terug naar Sugarfactory! De onverbiddelijke, voortrazende sound van dit duo overheerst en imponeert, maar blijft altijd uitermate geschikt om op te dansen.
> Attend het Facebook-event

Fai Baba (CH) – 30 oktober
Fai Baba is het alter ego van de Zwitserse Fabian Sigmund, die psychpop in verschillende gedaantes maakt: soms laat hij zijn liedjes compleet uit de bocht vliegen, op andere momenten zet hij juist een intieme sfeer neer.
> Attend het Facebook-event

Steve Gunn (US) – 5 november
Steve Gunn komt met zijn melodieuze folkrock naar Sugarfactory! Verwacht sprankelend en dynamisch gitaarspel in fraai uitgesponnen liedjes. Voor liefhebbers van Kevin Morby, William Tyler en Ryley Walker.
> Attend het Facebook-event

>>> Klik hier om de complete live-agenda van Sugarfactory te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...