loading language...
07.12

Singer-songwriter Andy Burrows en meer naar Sugarfactory

Vorige week bevestigde Sugarfactory vier nieuwe live-acts voor dit voorjaar, waaronder de komst van voormalig Razorlight-drummer Andy Burrows. Speciaal, omdat hij al een tijd niet op tour is geweest en omdat het voorlopig zijn enige Nederlandse show is. In de verdere voorjaarsmaanden zal de eerste editie van Other Futures festival in de Melkweg en Sugarfactory plaatsvinden, speelt zangeres en violiste Hannah Epperson in De Waalse Kerk, en is avant-rockband Madensuyu in onze grote zaal te horen.  

Andy Burrows (UK) – 2 maart
Singer-songwriter Andy Burrows is bekend geworden als drummer in de Britse band Razorlight, waarvoor hij de wereldhit ‘America’ schreef. Onder zijn eigen naam maakt hij eerlijke, urgente popliefjes die zowel fris als klassiek aandoen.
Klik voor meer informatie.

Hannah Epperson (CA) – 6 april
Met haar viool, stem en looppedaal verbindt Hannah Epperson op magische wijze klassieke muziek aan de rauwe energie van indie. Op vrijdag 6 april komt ze dit laten horen in De Waalse Kerk.
Klik voor meer informatie.

Madensuyu (BE) – 31 maart
Geniet nog maar even van de stilte, want de storm die Madensuyu heet komt eraan. De postrock met noise- en krautelementen is bezwerend en uiteindelijk altijd nietsontziend.
Klik voor meer informatie.

Eerste editie Other Futures Festival – 2 t/m 4 februari
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari staan de Melkweg en Sugarfactory volledig in het teken van sciencefiction tijdens de eerste editie van Other Futures, het eerste niet-westerse sciencefictionfestival ter wereld.

>>> Klik hier om de complete live-agenda te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...