loading language...
10.04

Release shows in Sugarfactory

Afgelopen jaar hebben we een aantal prachtige release shows gehad in Sugarfactory, zoals The Mysterons, Jagd, Benjamin Fro en The Grand East. Gelukkig komen er weer een aantal hele leuke aan, dus hebben we ze even op een rijtje gezet.

LORRÈN, ‘LAND OF POSSIBILITIES’ – 14/04/2017

Met trots presenteert Lorrèn haar tweede album hier in Sugarfactory! Na het uitbrengen van haar debuutalbum in 2015 is Lorrèn aan een stuk door het land gegaan met haar band om het album live te spelen. Op 31 maart verschijnt het nieuwe album LAND OF POSSIBILITIES van de 24-jarige zangeres Lorrèn en op vrijdag 14 april presenteert Lorrèn het album in de Sugarfactory Amsterdam! Met haar nieuwe album heeft ze alle touwtjes in handen genomen en alle liedjes dit keer niet alleen zelf geschreven, maar ook zelf geproduceerd. “Met dit album wilde ik meer mijn jazz en soul kant laten zien. Het is natuurlijk nog steeds pop, maar met een iets bredere ondertoon.” Speciale gasten op het album zijn percussionist Martin Verdonk, zanger/songwriter Ruben Hein en duetpartner Quinten Huigen.

Luister hier naar het nieuwe album van Lorrèn.

Locatie: Sugarfactory (grote zaal)
Datum: Vrijdag 14 april
Tijden: 20.00u tot 22.30u
Tickets: €8,-
 

 

SYNCAGE, ‘UNLIKE HERE’ – 03/05/2017

Op woensdag 3 mei presenteert de Italiaanse band Syncage hun nieuwe album ‘Unlike Here’ in de kleine zaal van de Sugarfactory. Het is de eerste keer dat de band een ‘live’ release show houdt. Het album wordt uitgegeven door Bad Elephant Music, een toonaangevend label in het huidige ‘progressive’ kader. Ze zijn geen metal band, geen progressive band en geen alternative band. Ze zijn namelijk niet te beschrijven als één genre, en laten Westerse en niet-Westerse werelden, fusion, progressive en metal in hun muziek terug komen. Ze zijn van oorsprong Italiaans, maar kijken verder dan alleen de nationale grenzen, waarbij ze fantasierijke muziek creëren, die allerlei kleuren, sferen en visuele ervaringen oproepen.

Luister hier naar muziek van Syncage.

Locatie: Sugarfactory (kleine zaal)
Datum: Woensdag 3 mei
Tijden: 20.00u tot 22.30u
Tickets: €6,-
 

 

FAKE BILLY & THE FALSE PROPHETS, ‘LIPGLOSS’ – 19/05/2017

Fake Billy & The False Prophets staan bekend om hun energieke live optredens waarmee ze festivals, zalen, kelders en garages overhoop hebben gespeeld. Nu is er dan eindelijk hun album “Lipgloss”. Ook boven de rivieren moet er gevierd worden dat Lipgloss 12 mei de wereld wordt ingeslingerd. Daarom staan ze 19 mei bij ons in de Sugarfactory!

Support: Fuz
Fuz is een all-girlband uit Amsterdam. Ze schrijven catchy nummers waarin van alles samenkomt; pop, 60’s, rock, punk en garage. In 2009 waren ze de jongste band ooit op Lowlands en in het voorjaar van 2014 toerde ze mee met Claw Boys Claw. Kort daarna brachten ze hun EP ‘’Sugar Coated’’ uit op vinyl. Met Fuz on stage is een sugar rush verzekerd!

Luister hier naar muziek van Fake Billy & The False Prophets.
Luister hier naar muziek van Fuz.

Locatie: Sugarfactory (kleine zaal)
Datum: Vrijdag 19 mei
Tijden: 20.00u tot 22.30u
Tickets: €7,50

 

 

SON SWAGGA, ‘FIRES OF QUIDEL’ – 28/05/2017

Son Swagga is een psychedelische fusion band, afkomstig uit Amsterdam. Met hun muziek brengen ze een nieuwe vorm van instrumentale muziek op de wereld. Son Swagga is een band waar je je vinger net niet op kunt leggen. In elk nummer zoeken ze naar nieuwe gebieden die nog nooit op de kaart zijn gebracht, en maken ze tegelijkertijd improvisaties die zowel op individueel- als op interactief gebied de muzikanten hun grenzen laat opzoeken. Hun muziek wordt gecomponeerd door bandleider Felix Back, die een repertoire samenstelt van funk fusion, tot spirituele jazz en videogame muziek, wat zorgt voor een creatie van muziek die nog nooit eerder is gehoord. Op 28 mei betreedt Son Swagga de Sugarfactory, om hun eerste album release te vieren.

Bekijk hier de promo video van Son Swagga.


Locatie: Sugarfactory (grote zaal)

Datum: Zondag 28 mei
Tijden: 19.30u tot 22.00u
Tickets: €10,-

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...