loading language...
21.11

Oskar Offermann, Point G, Joel Mull & meer naar Sugarfactory

Het einde van het jaar is in zicht, maar aan grote headliners geen tekort! Sugarfactory presenteert met trots de bevestigde, eigen geprogrammeerde, clubavonden voor het eind van 2017. Geniet dit najaar van house-legendes en techno pionieers zoals, Mood II Swing, Oskar Offerman & Joel Mull en breng het begin van de winter dansend door!

Bordello a Parigi – vrijdag 24 november
Op 24 november doen we het op z’n Italiaans en hebben we de notoire Bordello A Parigi crew uitgenodigd voor een avondje Italo-disco & techno! De Dupe zal de nacht opwarmen en Mr Pauli presenteert zijn exclusieve live set 12” ‘At Night’. Ook de veelzijdige Bell Towers en de mysterieuze Transilvanian Galaxi zijn van de partij.

> Klik voor meer informatie

Oskar Offermann (DE) & Pieter Jansen – zaterdag 25 november
Deep house-expert Oskar Offermann komt langs op zaterdag 25 november! Nederlands festivalfavoriet Pieter Jansen maakt de line-up compleet, dus zorg dat je deze onvergetelijke avond niet mist.

> Klik voor meer informatie

Point G Live (FR), Julian Alexander & Daan Donk – vrijdag 1 december
Op 1 december keert legendarisch Fransman DJ Gregory terug naar de House scene onder zijn alias Point G. Met zijn vele ervaring in de underground scene is hij een meester in het schaamteloos mengen van sappige house cuts.

> Klik voor meer informatie

Joel Mull (SE) & Mirella Kroes – zaterdag 9 december
Van warm-up sets tot tien uur durende marathons, Joel Mull is van alle markten thuis! Deze toonaangevende techno producer behoort de eerste generatie van het welbekende “Swedish techno sound” en draait 9 november in Sugarfactory. Hij wordt vergezeld door de Amsterdamse Mirella Kroes, die met haar rauwe techno met een old-school randje de perfecte support is voor deze nacht.

> Klik voor meer informatie

>>> Klik hier om de complete club-agenda te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...