loading language...
01.02

Nieuw: 4x folk dit voorjaar

Sugarfactory heeft vier bijzondere folkacts bevestigd voor het voorjaar, met elk een geheel eigen sound. In maart is het vrouwelijke duo Sound Of The Sirens te horen, waarna Rosemary & Garlic en Meadowlark zullen volgen. Vervolgens beginnen we de maand april goed met een optreden van de drie vrienden van Florist. Lees verder om meer te weten te komen.

1. Sound Of The Sirens (UK) – dinsdag 13 maart
Het duo maakt sprookjesachtige folkpopliedjes waarop zeer knappe, harmonieuze samenzang de boventoon voert. Ook live laten de dames hun stemmen magisch samenvloeien; kans op kippenvel is bij het bezoeken van dit concert daarom zeker aanwezig.
> Luister hier
> Attend op Facebook

2. Rosemary & Garlic – zondag 18 maart
Het Nederlandse tweetal Rosemary & Garlic wist de afgelopen jaren velen te betoveren met ijle, ongrijpbare muziek, geworteld in de folk en singer-songwriter traditie, maar waar kwalificaties nooit echt vat op kregen.
> Luister hier
> Attend op Facebook

3. Meadowlark (UK) – zondag 25 maart
In een zoektocht naar muzikale ontwikkeling en een eigen sound vonden de getalenteerde singer-songwriters elkaar en vormde Meadowlark. Samen maken ze verfijnde, emotionele maar toch krachtige alt-folk liedjes.
> Luister hier
> Attend op Facebook

4. Florist (US) – zondag 1 april
Florist uit New York is ontstaan als een project tussen drie vrienden. De zachte synthesizerfolk die ze maken lijkt wel een bevestiging van die vriendschap; een gevoel van warmte en vertrouwen onderling is bijna hoorbaar.
> Luister hier
> Attend op Facebook

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...