loading language...
13.09

Meest volle live-agenda ooit voor Sugarfactory

Sugarfactory presenteert met trots het liveprogramma voor het najaar van 2017. Met gemiddeld vijf shows per week is dit de drukste concertagenda ooit voor het Amsterdamse poppodium en nachttheater. Daarom de highlights van dit najaar op een rij.

Eerste keer in NL: ontdek de headliners van morgen
Muziekliefhebbers kunnen zichzelf laten verrassen door relatief onbekende namen die momenteel aan een opmars bezig zijn. Op 26 september is de beurt aan Mauno, een Canadees viertal met een sound én een potentie als de band Grizzly Bear. Het Britse duo TENDER komt op 25 oktober voor de eerste keer naar Nederland en is onweerstaanbaar door de zeer pakkende, magnetische synthpop die ze maken. Of ontdek indiepopband Pale Waves op 31 oktober, die nu al het perfecte indie-anthem van 2017 schreef.
> Klik hier voor de complete live-agenda

Grotezaalshows van o.a. Slow Magic, Steve Gunn en TaxiWars
Sugarfactory heet ook de grotere, gevestigde namen welkom de komende maanden. Zo komt de gemaskerde producer Slow Magic op dinsdag 19 september de grote zaal betoveren met zijn indie-elektronica. Op 5 november is gitarist en zanger Steve Gunn in de grote zaal te zien, die altijd weer indruk maakt met zijn sprankelende gitaarspel en prachtig uitgesponnen liedjes. Of neem het concert van TaxiWars op 13 december, de samenwerking van dEUS-frontman Tom Barman en klassiek geschoold componist Robin Verheyen.
> Klik hier voor de complete live-agenda

Donderdag = allernieuwste Nederlandse acts-dag
Daarnaast biedt Sugarfactory wekelijks op donderdagavond een podium aan Nederlandse acts die aan de voet van een glansrijke carrière staan. Tijdens het terugkerende evenement Radio Mortale Live zijn bands te ontdekken die meer aandacht verdienen dan zij op dit moment krijgen. Bijna maandelijks wordt het evenement Indie In Town georganiseerd, die indiemuziek en exposities op unieke wijze combineren. Ook zijn nieuwe edities van Spelen voor de GRAP en ELS // Electronic Live Sessions in aantocht. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Ook niet missen dit najaar:
Samen met Melkweg Amsterdam en Paradiso organiseert Sugarfactory op 18 en 19 oktober ADE LIVE, een tweedaags showcasefestival met een line-up bestaande uit onder andere Anna of the North, Fatima Yamaha, Chrome Sparks en Marie Davidson. Daarnaast worden tijdens Amsterdam Dance Event bijzondere, intieme concerten in De Waalse Kerk gepresenteerd. Twee weken eerder eren we de volle maan tijdens A Full Moon Party – The Daily Indie presents met de acts Newmoon, Moon Moon Moon en Moon Tapes.

>> Klik hier om de complete live-agenda te bekijken <<<

Headerfoto: Reinout Bos

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...