loading language...
14.05

Liveprogrammeur Ilana van den Berg naar poppodium EKKO

Na twee jaar als liveprogrammeur werkzaam te zijn geweest bij Sugarfactory, volgt Ilana van den Berg vanaf 1 juli Eduard Versteege op als concertprogrammeur bij EKKO in Utrecht. Naast haar werkzaamheden bij Sugarfactory in Amsterdam is ze ook een van de programmeurs van het Grasnapolsky Festival.

Nadat ze als assistant-boeker vertrok bij Mojo Concerts heeft ze zich bij Sugarfactory in hoog tempo het vak van programmeur eigen gemaakt. Sugarfactory is trots op het talent dat zich niet alleen op het podium maar ook achter de schermen kan ontwikkelen. “Als programmeur heeft Ilana zich ontwikkeld tot een bijzondere smaakmaker met gevoel voor kwaliteit en profiel. We gaan haar passie en vakkennis missen, maar zeker ook een fijne collega. We zijn trots dat ze deel was van onze familie en wensen haar veel succes bij haar droompodium EKKO in haar thuisstad Utrecht”, aldus Manne van der Zee (directeur Sugarfactory).

Ilana van den Berg: “Werken bij een podium als EKKO is voor mij een droom die uitkomt: een plek die altijd al gefungeerd heeft als mijn tweede huiskamer en waar ik door de jaren heen vele bijzondere concertavonden heb beleefd. Een plek die inhoudelijk precies bij me past en zich bovendien bevindt in mijn eigen woonplaats, Utrecht. Ik heb ontzettend veel zin om er aan de slag te gaan. Echter wel met een dubbel gevoel omdat het betekent dat ik Sugarfactory en Amsterdam zo snel alweer achter me laat. Ik was daar met veel liefde iets aan het bouwen en eigenlijk nog lang niet klaar. Ik vind het te gek hoeveel fantastische artiesten we in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen, hoe we het profiel verder aan hebben kunnen scherpen en daarmee een nog grotere plek in het podiumlandschap hebben veroverd. Ik ben dan ook heel trots op wat we in de afgelopen jaren daar samen met het hardwerkende team hebben bereikt.”

Het Utrechtse poppodium is blij met de komst van Ilana: “Onder meer haar onderzoekende houding, ondernemerschap en uiteraard neus voor nieuw talent maakt dat ze perfect past bij het profiel en de ambities van EKKO.”

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...