loading language...
24.04

Koningsnacht en Koningsdag in Sugarfactory

Koningsnacht en Koningsdag staan weer voor de deur en dat betekent dat wij traditiegetrouw samen met jullie de bloemen buiten gaan zetten! Donderdag 26 april trappen we af met de Gedonder IMF10 releaseparty en zullen IMF labelbaas Marcel Fengler, Shed, Mirella Kroes en Will Oirson in de booth plaatsnemen. We zijn erg blij om Fengler en Shed samen te mogen verwelkomen. De rollende techno zal tot ver na zonsopkomst uit de speakers schallen, we gaan zelfs speciaal voor deze gelegenheid door tot maar liefst 8 uur ‘s ochtends.

Vervolgens is het vanaf 22:00 de beurt aan de Backspace Koningsdag After met Emanuel Satie (Saved Records, Get Physical), Toman en Stefano Richetta. De uit Duitsland afkomstige Satie speelt regelmatig in de Elrow en Amnesia (Ibiza) en weet inmiddels een flinke schare internationale fans te bedienen. Support komt van lokale helden Toman en Stefano Richetta.

We pakken de volgende dag gewoon door met nog een bijzondere avond! Barbara Ford heeft zichzelf op de kaart gezet als super bekwame DJ, met een voorkeur voor old-school Detroit techno, Chicago vibes en acid. Hiermee weet ze het publiek elke keer weer te verrassen. Sugarfactory resident en KUMA co-organisator Axel v/d Lugt zal haar vergezellen in deze nu al magische nacht.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...