loading language...
22.03

Iguana Death Cult, St. Tropez en Price naar Sugarfactory

Sluit Record Store Day af in Sugarfactory met drie optredens van de lekkerste Nederlandse garagerockbands van dit moment

Op zaterdag 21 april organiseert Sugarfactory in samenwerking met Concerto Recordstore de officiële Amsterdamse afterparty van Record Store Day. Vanaf 19.00 uur zijn er liveshows van Iguana Death Cult, St. Tropez en Price, dj-sets en een kleine labelmarkt. Kaarten zijn te krijgen voor € 11,50 inclusief servicekosten.
Klik hier voor meer informatie 

Het startsein van de afterparty in Sugarfactory wordt gegeven als de deuren van platenzaak Concerto sluiten en de laatste instore-sessie is afgelopen. Zo kunnen bezoekers van Record Store Day na een dagje crate digging direct door voor een avondvullend programma waar zowel gedanst als gemosht kan worden.

Afterparty met bands, dj’s en labelmarkt
De Rotterdamse garagerockers van Iguana Death Cult zorgen op zaterdagavond in ieder geval voor het moshgedeelte: de band schakelt namelijk alleen terug als er daarna weer keihard ingehaald kan worden. Doordravende punk met garagerockinvloeden is er van St. Tropez, die hun overdonderende live-reputatie met elke show weten te overtreffen. De nieuwe band rondom Korfbal-zanger Marnix Visscher opent de avond; Price brengt een frisse wervelwind van garage, kraut en psychedelische folk mee. De dj’s en deelnemende platenlabels worden nog bekendgemaakt.

Over Record Store Day
Op zaterdag 21 april is het weer Record Store Day: de dag waarop duizenden artiesten en miljoenen muziekliefhebbers wereldwijd bij elkaar komen om de onafhankelijke platenzaak te vieren. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken, in 23 landen verspreid over Europa, Amerika, Azië en Australië en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

MediapartnersPinguin Radio, The Daily Indie

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...