loading language...
28.10

Hiphopsensatie Brother Ali en meer naar Sugarfactory

Sugarfactory heeft deze week vier nieuwe concerten bevestigd voor dit najaar. Met trots presenteren we het optreden van underground hiphopsensatie Brother Ali, die in november onze grote zaal komt overdonderen met zijn scherpe teksten. De maand daarop hoor je de 21-jarige indiepopbelofte Jerry Williams, presenteert de Amsterdamse reggaezangeres Leah Rosier haar nieuwe album en zijn de swingpunkers van The Fiscus van de partij.

Brother Ali (US) – zondag 26 november
Eind november komt underground hiphopsensatie Brother Ali naar Sugarfactory. Met zijn woorden weet hij altijd indruk te maken: je hoort raps waarin hij uitweidt over zijn albinisme, maar ook tracks waarin hij de regering van Amerika flink bekritiseert.
> Klik voor meer informatie

Leah Rosier
De Amsterdamse reggaezangeres Leah Rosier presenteert haar nieuwe album ‘The Black Star Tracks’ in Sugarfactory. Op vrijdag 1 december hoor je dus elf nieuwe tracks, gespeeld door Leah Rosier en haar band TwoRoots.
> Klik voor meer informatie

Jerry Williams (UK)
21 jaar oud en nu al een grote indiepopbelofte: de Engelse artieste Jerry Williams is er zo een. De singer-songwriter maakt aanstekelijke, energieke liedjes die je de hele dag wel in je hoofd zou willen hebben en treedt maandag 11 december op in Sugarfactory.
> Klik voor meer informatie

The Fiscus – The Daily Indie presents
Op donderdag 21 december krijgt Sugarfactory de rock en rollende mannen van The Fiscus op bezoek. Samen met Frank Valenza en Slack Attack zorgen ze voor een te gekke avond vol indiepunk en psychedelische pop.
> Klik voor meer informatie

>>> Klik hier om de complete live-agenda te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...