loading language...
12.05

The Great Escape-acts in Sugarfactory

Waar ontdek je de nieuwste acts vóórdat ze op de grote festivalsweides en in de enorme zalen staan? Op een showcasefestival als The Great Escape (dat binnenkort plaatsvindt) in Brighton bijvoorbeeld, waar elk jaar de meest veelbelovende artiesten wereldwijd gepresenteerd worden. Maar om daar nou helemaal voor naar Engeland te vliegen… Kom gewoon naar Sugarfactory om een selectie van The Great Escape-acts te zien!Voorbeeld: de afgelopen tijd stonden The Japanese House, Thomas Azier, Tigercub, Ten Fé, Otzeki en Fazerdaze allemaal in Sugarfactory. Dat is zeker niet alles, want de komende weken hebben we nog drie toffe must sees voor je in petto:

1. Valaire
 > luister hier
Klinkt als: Jungle in een experimentele bui met hiphop-invloeden. Maar eigenlijk klinkt de band zoals geen ander. Elk nummer van de electropopgroep heeft weer een andere sound en sfeer met invloeden van genres als hiphop, jazz en electro.
Maandag 15 mei, 20:00 uur, kleine zaal Sugarfactory

2. Will Joseph Cook
 > luister hier
Klinkt als: een frisse combinatie van Darwin Deez en Vampire Weekend. De muziek van Will Joseph Cook kan op het ene moment heel triomfantelijk klinken, maar heeft soms ook een fragiele kant.
Vrijdag 2 juni, 20:00 uur, kleine zaal Sugarfactory

 

3. Brent Cobb
 > luister hier
Klinkt als: Jason Isbell, James Taylor, Andrew Combs. De Amerikaanse countryzanger zegt dat zijn muziek klinkt naar Georgia, zijn geboorteplaats. Denk aan het landelijke, gemoedelijke gevoel tijdens een fijne lente-avond.
Zondag 4 juni, 19:30 uur, kleine zaal SugarfactoryWist je dat Sugarfactory het hele jaar door een breed en uitgebreid aanbod van livemuziek heeft? Klik hier voor onze agenda.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...