loading language...
14.11

Buzzband Superorganism en meer naar Sugarfactory

Sugarfactory heeft weer een rijtje opvallende live-acts bevestigd. Zo komt de 8-koppige buzzband Superorganism in februari optreden, zal de psychpop van Gengahr in onze grote zaal klinken, verschijnt de bassist van Vampire Weekend onder de naam Baio en is de scherpe garagepunk van damestrio Dream Wife te horen. Ook vinden Nederlandse acts als Clean Pete, S.T. Cordell en The Great Communicators de komende maanden hun weg naar Sugarfactory. Meer info hieronder.

Superorganism – 20 februari
Nieuwe 8-koppige supergroep die een zeldzame mix van inventieve pop, elektronica en speelse samples maakt. Voor liefhebbers van MGMT, Ariel Pink en The Avalanches.
Klik voor meer informatie.

Gengahr – 4 april
Fijne psychpop uit Londen voor fans van Unknown Mortal Orchestra, Bombay Bicycle Club en Pond. De groep komt terug met een tweede album waarop een donkerder, gelaagder, iets freakier geluid te horen is.
Klik voor meer informatie.

Baio (Vampire Weekend) – 12 december
Maak kennis met Chris Baio, de bassist van indierockband Vampire Weekend. Met zijn soloproject maakt hij een eclectische vorm van groovende indie-elektronica.
Klik voor meer informatie.

Dream Wife – 7 maart
Samen met Girls go BOOM presenteren we Dream Wife: je nieuwe favoriete garagepunkband. Het belooft een show vol pure chaos en onstuimige energie te worden!
Klik voor meer informatie.

3 x top-acts van eigen bodem
De komende maanden vinden ook veel Nederlandse top-acts hun weg naar Sugarfactory. Zo ga je eind november los op de analoge dancemuziek van S.T. Cordell uit Eindhoven en in december trap je de feestweek af met indierockband The Great Communicators. Na oud en nieuw gaan we uiteraard door: op 24 februari speelt het zusjesduo Clean Pete mét band in onze grote zaal.

Binnenkort ook live te zien in Sugarfactory:

HET ZESDE METAAL (BE) + FIGGIE
zondag 19 november
Poëtische rock met West-Vlaams accent

BROTHER ALI (US)
zondag 26 november
Underground hiphopsensatie

POM POKO (NO) + FUNGO BAT
woensdag 29 november
Post-punk sugar rush met discoriffs

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...