loading language...
06.09

ADE in de kerk met Carl Craig en Martin Kohlstedt 

Sugarfactory presenteert tijdens ADE exclusieve concerten van Carl Craig en Martin Kohlstedt in De Waalse Kerk

Tijdens Amsterdam Dance Event 2017 presenteert Sugarfactory unieke concerten in De Waalse Kerk, een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam. Eerder werd aangekondigd dat de Duitse pianist Martin Kohlstedt op 19 oktober optreedt, vandaag werd bekend dat Carl Craig op 21 oktober met het Versus Synthesizer Ensemble naar de kerk afreist. Daarmee is De Waalse Kerk voor het eerst een officiële ADE-locatie.

NIEUW! ADE: Carl Craig presents: Versus Synthesizer Ensemble
Samen met Donker Collective en Backspace presenteert Sugarfactory een uniek concert van Detroit-technogigant Carl Craig in De Waalse Kerk. Op zaterdag 21 oktober speelt hij onder begeleiding van het Versus Synthesizer Ensemble stukken van zijn plaat ‘Versus’. Verwacht een indrukwekkende technosymfonie gebracht door zes muzikanten en Carl Craig zelf.​ Klik hier voor meer informatie.

ADE: Martin Kohlstedt
Op donderdag 19 oktober is de Duiste pianist Martin Kohlstedt in De Waalse Kerk te beluisteren. De muzikant vermomd popliedjes als klassiek klinkende muziek en combineert daarin levendige pianopassages met synthesizer-akkoorden. Zijn wondermooie, expressieve composities zijn eindeloos interessant en perfect voor liefhebbers van Nils Frahm, Simeon ten Holt en Hauschka.​ Klik hier voor meer informatie.

Over De Waalse Kerk:
Naast haar kerkelijke functie fungeert De Waalse Kerk ook als sfeervol en intiem concertpodium. De kerk staat bekend om de zeer goede akoestiek; er vinden daarom geregeld concerten en cd-opnames plaats. Adres: Walenpleintje 157-159, Amsterdam (achter de Oudezijds Achterburgwal). Klik hier voor meer informatie. 
Nog meer live te zien tijdens ADE in Sugarfactory:

ADE LIVE: ANNA OF THE NORTH, VESSELS, TÉMÉ TAN
woensdag 18 oktober

ADE LIVE: CHROME SPARKS, DOLDRUMS, MATIAS AGUAYO AND THE DESDEMONAS
donderdag 19 oktober

ADE: KUENTA I TAMBU + SCHLACHTHOFBRONX
zaterdag 21 oktober

Klik hier om de complete live-programmering te bekijken

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...