loading language...
22.12

5x nieuwe bevestigingen in Sugarfactory

Afgelopen week heeft Sugarfactory vijf nieuwe live-acts bevestigd! In januari zal de soulvolle indiepop van Engelse singer-songwriter Keir onze kleine zaal vullen. De maanden daarop presenteert de 7-koppige feestband Ten-Hut de nieuwste EP, treedt Londense singer-songwriter Carmody op, zal de enige Nederlandse show van Lucy Dacus plaatsvinden en is de betoverende zang van Katie von Schleicher te horen. Meer info hieronder.

Keir – 18 januari
De 23-jarige zanger Keir is enig in zijn soort. Waar veel vocalisten moeite moeten doen om zich te onderscheiden, bezit deze muzikant uit Bristol van zichzelf een sound die écht anders is.
Klik voor meer informatie

Ten-Hut – 17 februari
7-koppige feestband Ten-Hut presenteert hun nieuwe EP ‘Clean’, die teruggaat naar wat ze zijn: een liveband bij uitstek. Verwacht een avond vol energie en een variatie aan muzikale invloeden.
Klik voor meer informatie

Carmody – 17 april
Ergens in het overgangsgebied van pop, folk en r&b vertelt Carmody haar verhalen. Het zijn oprechte teksten die ze vernuftig weet te verweven in herkenbare en uitgesproken melodieën.
Klik voor meer informatie

Lucy Dacus – 4 mei
Als Lucy Dacus begint met zingen voelt het meteen alsof je haar al jaren kent. De sound van de Amerikaanse zangeres en songwriter krijgt nog meer karakter door de aanvulling van stevig gitaarwerk en tientallen speelse hooks die zich dagenlang in je frontale kwabben nestelen.
Klik voor meer informatie

Katie von Schleicher – 14 mei
Oververhitte vocalen, lo-fi drums en gruizige gitaren zijn kenmerkend voor Katie Von Schleichers eigenzinnige sound. Ondersteund door haar betoverende zang achtervolgen de melodieën je zelfs tot in je dromen.
Klik voor meer informatie

>>> Klik hier om de volledige live-agenda te bekijken <<<

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...