loading language...
11.08

3 x singer-songwriter in september

In september verwelkomen we in Sugarfactory drie singer-songwriters met elk een geheel eigen stijl. Ga naar de charismatische Christopher Paul Stelling voor intense folkliedjes, luister naar Hein Cooper voor een unieke mix van indie- en popmuziek of bezoek de show van Brett Newski met zijn intelligente rock-‘n-rollsound. Lees verder om meer te weten te komen.

1. Christopher Paul Stelling (US) – dinsdag 12 september
Zijn stem klinkt zowel jong als doorleefd, zijn finger-picking gitaarstijl is intrigerend en de teksten dramatisch en doorspekt van bekentenissen. We hebben het over niemand anders dan zanger en gitarist Christopher Paul Stelling, die naar Sugarfactory terugkeert voor een optreden in het gezelschap van een violist en bassist.
> Luister hier
> Attend op Facebook

2. Hein Cooper (AU) + Birthh (IT) – maandag 18 september
Singer-songwriter Hein Cooper houdt ervan om tijdens zijn nummers te experimenteren en de unieke mix van indie- en popmuziek te creëren. Daarbij komen zijn herkenbare stem, emotionele teksten en karakteristieke manier van gitaarspel uitstekend van pas.
> Luister hier
> Attend op Facebook

3. Brett Newski (US) + Bony Macaroni – woensdag 27 september
Op zoek naar een singer-songwriter met een wat stoerdere sound? Dan is Brett Newski je man. Deze reislustige muzikant uit Wisconsin is beïnvloed door artiesten als Elliott Smith, Violent Femmes, het vroege Weezer en Frank Turner: dit hoor je terug op zijn tweede LP ‘Land, Air, Sea, Garage’, een slimme indie-rock-‘n-rollplaat met veel tongue-in-cheek momenten.
> Luister hier
> Attend op Facebook

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...