loading language...

Zaalverhuur

Sugarfactory is beschikbaar voor de verhuur van uw evenement van 5 tot 550 bezoekers.

Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme evenementlocatie – bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten. Sugarfactory is tevens een officiële trouwlocatie.

Sugarfactory beschikt over twee hoofdruimtes; de grote zaal (tot ongeveer 350 bezoekers) en de kleine zaal (tot 75 bezoekers). Daarnaast is er boven een grote rookruimte / gallerie (tot 75 bezoekers). Verder beschikken we over twee backstage kleedkamers. Gecombineerd kan Sugarfactory evenementen aan tot ongeveer 550 bezoekers.

Sugarfactory onderscheidt zich door de central ligging, culturele identiteit en uitstekende live muziek, performance, audio visuele en DJ faciliteiten. Sugarfactory heeft de kennis, expertise en het leveranciersnetwerk om ieder event tot een succes te maken. Wij bieden veel meer dan een lege huls waar een feest gegeven kan worden. Wij hebben een stevig in-house technisch team en ijzersterke horecamedewerkers, maar kunnen daarnaast ook op creatief en inhoudelijk niveau meedenken met het tot stand komen van het evenement.

Heeft u interesse en benieuwd naar alle mogelijkheden en aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op. En neem ook even onze brochure door.

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...