loading language...

FAQ

Een antwoord op de meest prangende vragen!

 

Tickets en Programma

Hoe kan ik kaartjes kopen voor evenementen in Sugarfactory?
open sluit

Het makkelijkste is online via onze website kaarten van te voren te bestellen. Met uitzondering van enkele speciale gevallen en gratis evenementen, zijn voor al onze evenementen online kaarten te bestellen.

Als een evenement niet is uitverkocht, kun je de avond zelf ook aan de deur nog terecht. Aan de deur accepteren wij PIN, Credit Card en cash. De kassa gaat open als we de deur van de zaal open doen. Zie voor de actuele openingstijden van ieder programma het agenda overzicht.

Let op: Wij verkopen aan de deur geen kaarten voor toekomstige evenementen

Wat als een evenement geannuleerd of verplaatst wordt?
open sluit

Het gebeurt wel eens dat een programma om wat voor reden dan ook geannuleerd of verplaatst moet worden. In het geval van verplaatsing blijft je ticket nog steeds geldig voor de nieuwe datum. Als je dan niet kan, kun je ons mailen op info@sugarfactory.nl om je geld (inc servicekosten) terug te vragen. Als het programma geheel geannuleerd wordt krijg je uiteraard gewoon je geld terug. Wij streven ernaar het geld binnen enkele weken terug te storten.

Krijg ik bij Sugarfactory korting met mijn CJP pas?
open sluit

Ja, voor (bijna) alle concerten en live programma’s krijg je bij ons € 2,50 korting met je CJP pas als je via de website een kaartje koopt en je pasgegevens invoert. De korting geldt dus niet aan de deur, tenzij anders aangegeven.

Nog geen gelukkige bezitter van een CJP pas? Bestel direct je pas hier!

 

Waar kan ik mijn e-tickets vinden?
open sluit

Na het kopen van je ticket online, ontvang je per mail jouw e-tickets in pdf-formaat.

Wat kan ik doen als ik geen e-ticket heb ontvangen?
open sluit

Het kan enkele minuten duren voordat je van ons een bevestigingsmail krijgt. Controleer voorafgaand of je mailbox vol zit en bekijk ook de map met ongewenste berichten.
Mocht je nog steeds niets ontvangen hebben, ga dan naar ACCOUNT in het menu van onze website. Na het inloggen met dezelfde gegevens als die je hebt gebruikt voor de aankoop van je tickets, zie je het overzicht van jouw aankopen.
Wanneer jouw ticket hier staat vermeld, is de transactie wel gelukt, maar heb je waarschijnlijk een foutief mailadres opgegeven.

Op het accountpagina kun je ook je e-mailadres wijzigen. Als je daarna de e-ticketkopie opvraagt, komt deze op het nieuwe e-mailadres aan.

Mocht dit nog steeds niet lukken, stuur dan een mail naar info@sugarfactory.nl en voeg hierbij een screenshot toe van de banktransactie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.

Kan ik mijn aankoop annuleren?
open sluit

Nee, dit is niet mogelijk. Na de betaling is jouw aankoop definitief. Alleen als een show niet doorgaat of wordt verplaatst, wordt een vervangende datum of terugbetaling aangeboden. Het meest betrouwbare platform om je E-tickets te verkopen is www.ticketswap.nl.

Moet ik servicekosten betalen als ik online kaartjes koop?
open sluit

Wij rekenen € 1,50 servicekosten voor online transacties.

Is het noodzakelijk mijn pre-sale ticket uit te printen of kan ik het kaartje op mijn telefoon laten scannen?
open sluit

Om zeker van je zaak te zijn kun je het best je kaartje uitprinten. Het is technisch mogelijk om een kaartje van een telefoon te scannen, maar er is een risico dat het niet werkt. Als we niet van de telefoon af kunnen scannen, moeten we helaas de toegang weigeren.

Is het mogelijk Sugarfactory te huren voor een besloten evenement?
open sluit

Sugarfactory is te huur voor uw evenement van 50 tot 650 bezoekers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie nodigen wij u uit ons een email te sturen op rentals@sugarfactory.nl. Download de brochure hier.

Kan ik een concert of clubnacht in Sugarfactory organiseren?
open sluit

Voor het organiseren van publieke evenementen en programma voorstellen van welke soort dan ook (club, concert, theater, expositie) kun je een uitgewerkt concept sturen naar onze programmeurs via info@sugarfactory.nl

Vermeld hierin duidelijk het soort programma, het muzikale genre, de hoeveelheid bezoekers die je verwacht, wat jij of je organisatie eerder hebt georganiseerd en voorkeurs data en tijdstippen. Wij staan open voor allerlei ideeën.

Is het mogelijk in Sugarfactory te exposeren?
open sluit

Iedere zes weken heeft Sugarfactory een wisselende expositie in samenwerking met een kunstenaar. Voor de expositie stellen wij vijf vitrines in de rookruimte annex galerie beschikbaar, en een 7 meter lange muur in onze kleine zaal.

Voor meer informatie en specificaties van de ruimte nodigen wij je uit ons een email te sturen naar info@sugarfactory.nl.
Wij ontvangen graag een beschrijving van jouw expositie plannen inclusief portfolio.

Algemeen

Zijn er leeftijdsrestricties in Sugarfactory?
open sluit

Voor onze clubnachten moet je 18 jaar of ouder zijn. Dag- en avondprogramma’s zijn voor alle leeftijden behalve als anders vermeldt, maar je mag geen alcohol bestellen of drinken als je jonger bent dan 18.

Hoe kan ik Sugarfactory bereiken?
open sluit

Sugarfactory bevindt zich in het hartje van het Amsterdam, naast het Leidseplein op Lijnbaansgracht 238. Je kunt je reis naar ‘Leidseplein’ plannen via 9292ov.

Tram: 1,2,5,7 en 10, stap uit bij de halte ‘Leidseplein’.

Bus: 142, 145,170,172 en 370, stap uit bij de halte ‘Leidseplein’.

Auto:  Er is beperkte parkeergelegenheid direct rondom het Leidseplein. Er zijn betaalde parkeerplekken rondom de grachten, maar het is lastig hier ‘s avonds een plekje te vinden.
Twee minuten lopen vanaf het Leidseplein kun je betaald parkeren bij Raamplein. Het is niet goedkoop, maar wel veilig en dichtbij.
Verder op in de Marnixstraat (10-15 minuten lopen) kun je parkeren bij Q-Park Euro Parking. Meer informatie en parkeertarieven vind je op www.q-park.nl.

Wat zijn de huisregels van Sugarfactory?
open sluit

Lees hier de huisregels van Sugarfactory.

Is Sugarfactory toegankelijk voor mindervaliden?
open sluit

Sugarfactory is voor iedereen toegankelijk.
De bezoekers toiletten bevinden zich op de eerste verdieping. Wij adviseren rolstoelgebruikers om begeleiding van de barmanager te vragen om het personeelstoilet op de begane grond te gebruiken.

Hoe kan ik de gevonden voorwerpen afdeling bereiken?
open sluit

Als je iets bent kwijtgeraakt, of bij de garderobe hebt laten hangen, stuur dan een email met de omschrijving van het verloren voorwerp (en indien van toepassing het garderobe nummer) naar lostandfound@sugarfactory.nl.

Wat zijn de garderobe regels?
open sluit

Klik hier voor de algemene voorwaarden garderobe gebruik.

Is het mogelijk een tafel te reserveren?
open sluit

Wij hebben geen VIP tafels of andere soorten arrangementen.

Is het toegestaan foto’s en video’s te maken?
open sluit

Als je komt filmen of fotograferen met professionele appartuur, vraag dan van te voren toestemming. Niet alle artiesten zitten te wachten op ongeacrediteerde foto’s of filmbeelden.

Kan ik binnen roken?
open sluit

We hebben binnen een rookruimte waar je mag roken. In de zaal roken is niet toegestaan.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...