loading language...
zo 01.10

Wicked Jazz Sounds

Phil Horneman, Coco Joans, Wicked Jazz Sounds Band

Club
Jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica
uitverkocht

De Wicked Jazz Sounds Club Night is een wekelijkse dansnacht op zondag ‘where jazz meets dance’. DJ’s en muzikanten spelen samen op een mix van jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica en meer. Allemaal om je te laten dansen met een lach! 

De Wicked Jazz Sounds Band is terug in volledig nieuwe bezetting. Acht jonge honden die Nederland wakker maken en je meenemen langs hun inspiratiebronnen. Van James Brown via Earth, Wind & Fire naar J Dilla. Een, in de basis, instrumentale band met een eigen herkenbare sound waarbij, net als bij acts als Snarky Puppy, de vocalisten als gasten meedoen. Constant dansbaar, uplifting, verfrissend en vooral een hele vette live act.
De jazz-funk traditie is herkenbaar in de blazers maar je voelt in de beats en structuur van de tunes dat de roots van deze begin twintigers ook liggen in de hiphop. Een rollercoaster ride vol vrijheid en improvisatie die generaties overstijgt en mensen verbindt met hun volwassen geluid. Wat uiteindelijk vooral opvalt is de aanstekelijke hoeveelheid energie en lol die van het podium afspat. Het Wicked Jazz Sounds motto? ‘Dance with a Smile!’

October 1: – DJ: Phil Horneman
Live: Lady LaCoco aka Coco Joans (vocals), Full Wicked Jazz Sounds Band ft: Kika Sprangers (sax), Tijn Wybenga (keys), Azim Inami (guitar), Yordi Petit (drums), Lito Mabjaia (bass), Boye Ingwersen (keys), Koen Smits (trumpet)

Sinds 2002 is Wicked Jazz Sounds stap voor stap uitgegroeid van een feestjes organisatie tot een muzikaal platform. Een familie van muziekliefhebbers; muzikanten en DJ’s die doen waar hun hart ligt. Leven met -en het maken van- muziek. Wicked Jazz Sounds beleeft jazz in de meest brede zin van het woord. Voor hen is het een genre waar vele andere muziekstromingen uit zijn voortgekomen. Dit is ook waarom ze funk, soul, hiphop, disco, drum&bass, latin en zelfs house als hun muzikale basis beschouwen. Ze halen hun inspiratie uit de nieuwste dansvloer krakers en muziek van oude helden.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...