loading language...
zo 21.10

ADE: Wicked Jazz Sounds

Club
funk, soul, hiphop, disco, drum&bass, latin, house
uitverkocht

Wicked Jazz Sounds is een gedeelde dansvloer-ervaring. Dj’s en muzikanten spelen samen op een mix van zwarte muziek en nemen je mee op een futuristische reis vol met funk, soul, hiphop, house, jazz en meer … De Wicked Jazz Sound ADE Special focust dit jaar op onze zuiderburen België. Funkateer Pomrad met een live optreden en rijzende ster AliA worden begeleid door Phil Horneman (dj), Berenice van Leer (zang) en Kika Sprangers (sax).

Pomrad (Live, BE) – Funk is de laatste jaren geëvolueerd naar nieuwe vormen. Stel je een cyborg-hybride voor van Hudson Mohawke’s beats, de stuiterende boogie van DāM-FunK, gecombineerd met schreeuwende synthesizer-solo’s a la Herbie Hancock. Dit zou de synth virtuoos Pomrad zijn! Hij zal optreden met zijn trio: een drummer, toetsenist en hij op keytar, synths en talkbox.

www.facebook.com/Pomrad
https://soundcloud.com/pomrad

AliA (dj, BE) – ‘Soms bezoekt u een evenement en realiseert u zich dat de uiterst gevarieerde selectie en mengtechniek van de dj eigenlijk heel, heel goed is. Tot nu toe niets echt buitengewoons – maar wat als we je zouden vertellen dat deze DJ slechts 17 jaar oud was? Je kunt je al de verrassing op ons gezicht voorstellen bij de eerste ontmoeting met AliA. In de tussentijd heeft deze dame net de wettelijke rij-leeftijd van 18 overtroffen, maar haar toewijding aan soulvolle en elektronische muziek in al haar vormen is al verbazingwekkend grondig. Hoewel haar carrière nog maar net van de grond komt met kleine optredens hier en daar, zijn de meeste mensen die haar kennen het over één ding eens: er is een veelbelovende toekomst voor deze DJ aan de horizon. ‘ – Red Bull Elektropedia

www.facebook.com/aliamusicc
soundcloud.com/aliamusicc
www.mixcloud.com/aliamusicc

Sound by DOT AUDIO

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...