loading language...
zo 08.07

Wicked Jazz Sounds ft Tahira (BRAZIL)

Club
uitverkocht

De Wicked Jazz Sounds Club Night is een wekelijkse dansnacht op zondag ‘where jazz meets dance’. DJ’s en muzikanten spelen samen op een mix van jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica en meer. Allemaal om je te laten dansen met een lach! 

Sinds 2002 is Wicked Jazz Sounds stap voor stap uitgegroeid van een feestjes organisatie tot een muzikaal platform. Een familie van muziekliefhebbers; muzikanten en DJ’s die doen waar hun hart ligt. Leven met -en het maken van- muziek. Wicked Jazz Sounds beleeft jazz in de meest brede zin van het woord. Voor hen is het een genre waar vele andere muziekstromingen uit zijn voortgekomen. Dit is ook waarom ze funk, soul, hiphop, disco, drum&bass, latin en zelfs house als hun muzikale basis beschouwen. Ze halen hun inspiratie uit de nieuwste dansvloer krakers en muziek van oude helden.

Speciale gast deze editie: Tahira (BRAZIL)
DJ, producer en digger Tahira blendt genres en eras van traditionele sounds in de elektronische mix van de DJ cultuur.
Zijn werk is veelal beïnvloedt door Afrikaanse, Latin en Braziliaanse muziek.
Het Duitse Jazz & Milk label heeft recent zijn eerste compilatie uitgegeven, onder de naam “Levanta Poeira (Afro-Brazilian music & rhythms from 1976 – 2016)”
Tahira’s persoonlijke wens was om zijn rijke muzikale roots the showcasen, door wel geselecteerde artiesten en bands vanuit de laatste 4 decennia uit zijn land te pushen.
Zijn eigen producties krijgen support door François KGilles PetersonLaurent GarnierNickodemusLEFTO en vele anderen!

De Wicked Jazz Sounds resident performers:
Phil Horneman (dj), Miss Bunty (vocals), Kika Sprangers (sax), Azim Inami(guitar)

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...