loading language...
za 25.08

Uitmarkt: Thaïti, Faradays, Baer Traa

Club
Indie, pop, soul, elektronisch
gratis

Elk jaar presenteert Sugarfactory een avontuurlijk muzikaal programma tijdens de Uitmarkt. Ook voor deze editie zijn drie veelbelovende, nieuwe artiesten geselecteerd die een plek op het podium verdienen: de dansbare worldbeat-formatie Thaïti, electropop-zangeres Faradays en americana-soulband Baer Traa.

Let op: de evenementen vinden dit jaar opnieuw rondom het Oosterdok plaats, vlakbij Amsterdam Centraal Station. Zie onderstaande afbeelding voor de exacte locatie. Toegang is gratis!

Tijdschema:
21:30 – 21:50 Faradays
22:10 – 22:30 Baer Traa
23:00 – 23:30 Thaïti

Faradays
Onder de naam Faradays bouwt songwriter en natuurkundige Karindra Perrier aan haar indie/electronic popsongs. Popliedjes met experimentele sounds, waarin een bijzondere rol is weggelegd voor haar grootste obsessie: tijd. Warme synthesizers, gruizige drumsamples en geluiden waarvan je niet wist dat ze bestonden. In de lyrics hoor je haar mijmeren over tijd en ruimte, de toekomst en dierbare herinneringen.

Bear Traa
Baer Traa is de nieuwe soul- en americana man uit Rotterdam. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Met zijn rauwe, oprechte performance en in zijn band leden van Janne Schra, Jo Goes Hunting en Ntjam Rosie is dit een act om niet te missen.

Thaïti 
Thaïti is een dansbare worldbeat-formatie met invloeden uit de R&B en 80’s disco. Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks streeft Thaïti er naar elk podium om te toveren tot een gran fiesta.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...