loading language...
vr 16.11

Tusky + Total Seclusion + The Kaak

Live
Punkrock, grunge
uitverkocht

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:00 The Kaak
21:00 Total Seclusion
22:00 Tusky

Voor liefhebbers van: John Coffey, PUP, Jimmy Eat World

Tusky
Voor punkrocksongs strakker dan je gele Speedo moet je bij Tusky zijn. Eerder dit jaar bracht de band het debuutalbum Rated Gnar uit, waarop de punk en rock van eind jaren negentig geëerd werd. Bestaande uit voormalig John Coffey gitaristen Alfred van Luttikhuizen en Christoffer van Teijlingen, die nu overigens de basgitaar hanteert, drummer Bas Allein Richir en John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, is Tusky één grote punkrockfamilie die de afgelopen maanden menig festival platgespeeld heeft. Beetje moshen, hier en daar een windmill kick of een goed geplaatste head bang: allemaal prima.
> Luister hier

Supports: Total Seclusion & The Kaak

Total Seclusion
Total Seclusion is een hardcore skatepunk band met invloeden uit hardcore punk van de jaren 80, ska, hedendaagse metal en eigen krankzinnigheid. Met cynische teksten geïnspireerd door alles wat ze frustreert of fascineert, agressieve stage performances en schizofrene stijlveranderingen heeft hun muziek de power, gecontoleerde chaos en trap in de ballen die jullie allemaal verdienen.

The Kaak
Deze knapen ontmoeten elkaar op de occulte school voor ziel, lichaam en geest. Daar vinden ze elkaar door een gezamenlijke passie voor punk, rock n roll, kippen en satan. Al snel ziet twee-mans-combo The Kaak het levenslicht. Met Thor achter de drumkit en Buster op gitaar en schreeuwend naar de microfoon. Ze produceren een geluid dat riekt naar vroege Britse punk; snel en melodieus, maar wel met wat meer raw-power dan de oude garde. Experts beschrijven hun geluid als: ‘Stiff Little Fingers en de Buzzcocks die verdrinken in een bak hete espresso’.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...