loading language...
za 15.12

Verplaatst: Tribute: Tom Petty and the Heartbreakers

Honourably played by Dave Vermeulen's Voltage

Live
Tribute, Rock, Southern Rock
verplaatst

Belangrijk: dit concert is verplaatst naar vrijdag 15 maart 2019. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gesteld van deze wijziging.

“Music is probably the only real magic I have encountered in my life. There’s not some of the trick involved with it. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates. And does all these incredible things.” – Tom Petty

Vorig jaar in oktober is de legende Tom Petty veel te vroeg overleden, op 66-jarige leeftijd. De invloedrijke muzikant was een groot voorbeeld voor veel artiesten, ook voor Dave Vermeulen en zijn band Voltage. Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat de groep, in uitgebreide bezetting, in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven. Met bekende hits als Free Fallin en Mary Jane’s Last Dance, kan het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert.

Over Dave Vermeulen:
Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop en een optreden als supportact voor zijn eigen helden Status Quo kwamen allemaal voorbij.

Op 15 december geeft Dave Vermeulen’s Voltage hun enige amsterdamse concert ter ere van Tom Petty & The Heartbreakers. Tickets zijn nu te koop!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...