loading language...
za 23.12

GEANNULEERD – The Great Communicators, Kitchenette, Figgie

Live
indie, rock, pop
afgelast

Let op: wegens onvoorziene redenen kan dit concert helaas niet doorgaan. Kaartkopers krijgen per mail bericht van Sugarfactory.

Een avond met een selectie van drie steengoede Nederlandse indiebands: deze december trap je de meest feestelijke week van het jaar af met The Lucky Ho! Ho! Horse Show. Met op het affiche The Great Communicators, Kitchenette en Figgie.

The Great Communicators

De Amsterdams/Haagse indieband The Great Communicators valt op door slim geschreven en rijk gearrangeerde liedjes. Daarbij zijn met name de dynamische vocalen van de frontman- en vrouw aanwezig, die elkaar constant afwisselen en aanvullen. De debuutplaat ‘Lucky Horse’ en de liveshows blijven daardoor altijd van begin tot eind boeien.
> Luister hier

Kitchenette

Nieuw indiepopproject van muzikant Chris O. Kikic. Als hoogbegaafd gitarist is het niet verwonderlijk dat zijn zes snaren een belangrijke rol spelen in de songs, waarin invloeden van Kurt Vile en The War On Drugs terug te horen zijn.
> Luister hier 

Figgie
Figgie is een indierockband onder leiding van Paul Scheenstra. Alternatieve muziek met ritmisch gelaagde songs en Nederlandse teksten over Vincent, Nathalie, Matthijs, zwemmen, zoeken, kunnen en blijven. Inspiratie wordt gehaald uit bands als Porches, Unkown Mortal Orchestra en Foals.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...