loading language...
za 23.09

The Flatliners (CA) + Prawn (US) + Not Scientists (FR)

Live
punk, rock
uitverkocht

The Flatliners (CA)
Ruig en catchy tegelijkertijd: dat is hoe dit Canadese viertal klinkt. Na een tour met The Menzingers en een optreden op Groezrock komen The Flatliners terug naar Sugarfactory voor een stevige portie grungy punkrock mét hoog meezinggehalte. Op het onlangs uitgekomen album Inviting Light (april 2017) is een grunge-invloed nog nadrukkelijker aanwezig dan op voorgaande albums. Zo hoor je machtige meezinganthems die doen denken aan de sound van bands als Pearl Jam en Against Me!. Benieuwd?
Klik hier om te luisteren.

Support: Prawn (US)
Al navigerend tussen emo, mathrock, post-hardcore en indierock, produceert Prawn muziek met een intelligente sound vol van gepassioneerde intensiteit. In Amerika speelden ze als toursupports voor onder andere PUP, Jimmy Eat World en Tiny Moving Parts; nu is het tijd om naar Sugarfactory af te reizen voor een show met The Flatliners.
> Klik hier om te luisteren

Support: Not Scientists (FR)
Deze band uit Frankrijk komt eindelijk naar Amsterdam! Geen wetenschappers dus, wél een stel goede muzikanten die een strakke combinatie van punkrock en indie maken. Ze speelden dit jaar op Jera On Air, dus luister snel als je dat niet al gedaan had.
> Klik hier om te luisteren

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...