loading language...
wo 25.10

TENDER (UK) + Nimbus 3000 – UITVERKOCHT

Live
Synth-pop, elektronisch
uitverkocht

Deze show is volledig uitverkocht. Er zijn géén tickets meer verkrijgbaar aan deur. Pas altijd op met kaarten kopen van derden, dit is op eigen risico.

Tijdschema:
20:00 deuren open
20:30 NIMBUS 3000
21:30 TENDER

TENDER
TENDER ontstond in 2015 als een slaapkamerproject van James Cullen en Dan Cobb, twee huisgenoten gevestigd in Londen. Twee jaar, drie EP’s en miljoenen Spotify-streams later is het electropopduo klaar om het debuutalbum ‘Modern Addiction’ uit te brengen. Verwacht liedjes die worden aangedreven door zwevende synths, donkere grooves en progressieve, maar dansbare percussie. Hierin vormen de verslavend mooie vocalen en de intieme, herkenbare lyrics de leidraad. Deze magnetische muziek is daarom perfect voor liefhebbers van HÆLOS, Zola Blood en Sohn.
> Luister hier

Support: NIMBUS 3000
Achter een sluier van goedkope tape en haute couture gaat de Haagse artiest NIMBUS 3000 schuil. Door het combineren van zwaar bewerkte zang, synth-pads en contrasterende ritmes ontstaat een intieme, plastic lo-fi popsound. Op zijn laatste album Truth // Fecit hoor je millennial dancemuziek waarin precies vaak genoeg wordt teruggegrepen naar het vroege Nintendo-tijdperk.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...