loading language...
za 30.09

TDI Presents: A Full Moon Party met Newmoon (BE) e.a.

Live
Dream pop, shoe gaze, indie pop, alt-rock
uitverkocht

Maan, donker, nacht, dromen…  Voor een avond vol dromerige pop, duistere sprookjeswerelden en gedrenkte riffs, ben je op het juiste adres in Sugarfactory op zaterdag 6 mei.

Sugarfactory presenteert in samenwerking met The Daily Indie: A Full Moon Party. En dat betekent maar liefst drie talentvolle bands, geheel ‘toevallig’ allemaal verbonden aan, je raadt het al, de maan: Newmoon, Moon Moon Moon en Goodnight Moonlight. En wie nodig je dan uit om de avond aan te vullen met bijpassende platen? Precies,  DJ Young Wolf natuurlijk. 

Programma:

Newmoon (BE)
Je kunt hun stijl omschrijven als shoe gaze, dream pop, glaciaal of hartbrekende alt-pop, noem maar wat je zelf wilt. Op hun debuut album ‘Space’, creëert de Belgische band New Moon een kaleidoscope en wervelende sound, een abstracte wereld van figuraties, post-punk achtige stemmingen en auditieve tsunami’s crashen op de verre zilveren oevers van verbeelding.

Moon Moon Moon
Moon Moon Moon is een universum gecreëerd door Mark Lohmann, een 23-jarige muzikant uit Heerhugowaard. Zijn illustraties, muziek en games maken allemaal onderdeel uit van zijn persoonlijke, duistere sprookjeswereld. De rijk gearrangeerde indie folk komt live tot recht met een 5-koppige band. Het debuut album ‘I Want! I Want’, kreeg lovende recensies en zorgde voor optredens op onder andere Incubate, Le Guess Who? en Here Comes The Summer. Op het nieuwe album ‘Help! Help’, schommelen de teksten tussen dromerig escapisme en destructieve gedachten en staat het romantiseren van desillusies centraal.

Goodnight Moonlight
Vast in de sneeuw in januari 2015 begon lo-fi pop muzikant Jasper Boogaard met het opnemen van zijn dromerige, drummachine-gedreven liedjes onder de naam Goodnight Moonlight. Een paar EP’s en maanden later werd een liveband samengesteld. Hiermee speelde hij voor het eerst op de Subbacultcha Day Party tijdens Motel Mozaïque, met een selectie voor de Popronde en vele (support)optredens als gevolg. Momenteel werkt de band aan het debuutalbum dat naar verwachting eind 2017 uitkomt.

DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt de Nederlandse langharige, baard zwaaiende Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf, geïnspireerd door zijn 3- en 4 jaar oudere broers, die hem Wolfie noemde in zijn kindertijd. Al een aantal jaren staat Ronald op ‘stage right’ in het publiek, maar steeds vaker maneuvreert hij door naar het podium zelf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald haalt absoluut plezier uit zijn pogingen om bijpassende muziek te draaien tussen verschillende bands door, tijdens de ‘change overs’. Al is het moment waarop de bands het podium hebben verlaten en de lichten zijn gedimd voor de club nacht, wanneer het Indie kind echt opbloeit.

Tickets zijn nu verkrijgbaar!
Deze show wordt gepresenteerd door het muziekplatform The Daily Indie. Leden krijgen korting door middel van een actiecode.

Dit evenement stond eerst gepland op 6 mei 2017 maar is verplaatst naar deze datum. Tickets van kaarthouders voor 6 mei blijven geldig.

 

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...