loading language...
zo 09.12

Tastic – Uitverkocht

EP release

Live
R&B, Hip-hop
uitverkocht

Dit concert is uitverkocht! We wensen alle mensen met een kaartje veel plezier. Pas op met kaarten kopen van derden, dit is op eigen risico.

Tastic, afkomstig uit Alphen a/d Rijn en woonachtig in Rotterdam heeft al een mooie carrière achter de rug. In 2011 stond Tastic bekend als het grootste talent van de Nederlande hip-hopindustrie en in de jaren daarop volgden shows in Paradiso, grote festivals, “Het Grote Tourtje” met Kraantje Pappie en Jiggy Djé en liet hij tracks los via het toonaangevende hip-hoplabel Noah’s Ark. Na een lange periode van radiostilte is Tastic inmiddels terug met nieuwe muziek en een mooie, mega-unieke en vernieuwende live-setting. De muzikale stijl van Tastic wordt beschreven als R&B met invloeden van Indie & Hip-Hop en het wordt live ondersteund door een gitarist en een loopstation. De creatieve mix resulteerde in een deal bij Sony Music NL. Echter koos Tastic ervoor om de singles ‘Geen Games’ en ‘Backseat’ toch onafhankelijk te releasen.
> Luister hier

Support: Nani Kry
Nani Kryeziu is een singer-songwriter van 22 jaar en bespeelt vele instrumenten. Zijn muziek gaat over zijn levenservaringen: zijn highs & lows verwerkt in soul, jazz, R&B met een vleugje reggae.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...