loading language...
di 22.08

Sugarfactory’s Popquiz! – Festival Edition

Live
Quiz
afgelast

Test je popkennis in Sugarfactory! Een quizmaster van Upbeatles zorgt ervoor dat je iedere maand in een gezellige setting uitdagende, spannende en intrigerende muziekvragen kunt beantwoorden. Uiteraard maak je hierbij kans op mooie prijzen, zoals concert- en/of festivalkaarten, platen en meer. Stel een team samen (maximaal 5 personen) en ga de uitdaging aan! Let op: vol is vol.

De editie van dinsdag 22 augustus betreft een speciale Festival Edition. In acht verschillende rondes worden door middel van geluidsfragmenten, video’s en foto’s vragen gesteld over niet alleen popmuziek en artiesten, maar ook over grote outdoor concerten en festivals. Weet jij op welk festival de artiest stond waarvan je een fragment hoort en/of ziet? Of hoe de directeur van Festival X heet? En bij welk festival hoort toch ook alweer dat logo? Tussendoor worden de antwoorden nagekeken en bonusprijzen uitgekeerd.

►Slechts (zit)plek voor zo’n twintig teams, daarna alleen nog staplaatsen aan de bar of in de zaal. Beperkte €6 tickets in de voorverkoop verkrijgbaar, dus wacht niet te lang! Aan de deur kost een ticket €7, zolang de voorraad strekt.

19:30 Deuren open
20:00 Aanvang Popquiz! (aanvang ronde 1, dus kom niet te laat!)
22:30 Einde quiz

Let op: dit evenement is niet gratis voor members van Sugarfactory.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...