loading language...
di 20.06

Sugarfactory Popquiz! – geannuleerd

Live
Pop, quiz
afgelast

Let op: popquiz geannuleerd

Het zal niemand ontgaan zijn dat het vandaag buitengewoon prachtig weer is. Vanwege dat mooie weer, de ook in Sugarfactory flink opgelopen temperatuur en de – door dat mooie weer? – toch iets tegenvallende voorverkoop, hebben we samen met Upbeatles helaas het besluit moeten nemen de Popquiz van vanavond te annuleren. Laten we in plaats daarvan lekker gaan relaxen in het park of een heerlijk koud drankje pakken op het terras. We zien jullie heel graag bij de volgende editie op dinsdag 25 juli! Reeds gekochte kaarten zijn ook geldig voor die datum.

———-

Elke maand kan je in Sugarfactory je popkennis testen! Quizmasters The Upbeatles en Sugarfactory organiseren iedere tweede dinsdag van de maand de enige echte Sugarfactory’s Popquiz! Stel een team samen (maximaal 5 personen) en ga de uitdaging aan! Let op: vol is vol. We raden je aan de tickets in de voorverkoop te kopen – er zijn er slechts 50 in de voorverkoop verkrijgbaar.

In verschillende rondes worden er door middel van geluidsfragmenten, video’s en foto’s vragen gesteld over popmuziek door de jaren heen; weet jij de juist artiesten bij de foto’s, wat is de titel van het gedraaide plaatje, welke albumhoes hoort bij welke band? Na elke ronde worden de antwoorden nagekeken. De winnaar ontvangt fijne prijzen, maar ook ieder ander team maakt gedurende de quiz kans op verschillende prijzen, zoals concertkaarten, festivalkaarten, platen, en meer.

Extra ► Wil jij kansmaken op de bonusprijs voor de leukste/grappigste/origineelste team naam? Meld je op het Facebook event aan met een team van maximaal 5 personen, noem je teamnaam in de reacties en tag je teamleden!

Extra ►Beperkte €6 tickets in de voorverkoop verkrijgbaar, dus wacht niet te lang! Slechts plek voor 20 teams. €7 aan de deur, zo lang de voorraad strekt. Op = op!

19:30 Deuren open
20:00 Aanvang Popquiz! (aanvang ronde 1 dus, kom niet te laat!)
22:30 Einde quiz

De aankomende Popquiz edities zijn op:
► Dinsdag 20 juni
► Dinsdag 25 juli
► Dinsdag 22 augustus

Let op: dit evenement is niet gratis voor members van Sugarfactory.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...