loading language...
za 19.01

Stripped // Time Item w/ Evan Baggs (US), Etienne (DE) a.o.

Club
Minimal House, Techno
tickets

Line-up:
Evan Baggs
Etienne
Pelle
Herra

Op 19 januari maakt de Time Item-crew zijn terugkeer naar Sugar Factory. Met niets minder dan muzikale gekte, want ze hebben twee van de meest spannende artiesten van Berlijn uitgenodigd: Evan Baggs en Etienne!

Evan baggs is een bescheidde New Yorker die nu in Berlijn woont. In de minimal house en techno scene is hij stilletjes de ladder aan het beklimmen en daar is hij internationaal steeds meer naam mee aan het maken. Evan reist de hele wereld over om zijn verfijnde smaak te showcasen. Zijn dj sets zijn namelijk net zo opwindend en divers als de stad waar hij resideert en de complimenten van verschillende grote internationale namen stromen steeds sneller binnen.

Parijsenaar Etienne heeft zijn plekje in de scene overwonnen door heel simpel de muziek zelf te laten spreken. Hij heeft door heel Europa gespeeld, maar woont nu in Berlijn, zodat hij zich kan focussen op zijn kunst. Fun fact: hij lanceerde samen met zijn goede vriend TC80 in 2017 het label Sequalog.

Samen met Pelle is Herra een van de organisatoren van Time Item. Deze Amsterdammer loopt vanaf een jonge leeftijd al in de scene rond. Zijn Dj-carriére begon namelijk al toen hij nog een tiener was. Zijn grote liefde voor old-school house creëerde het verlangen om op een nieuwe manier hier een hedendaagse draai aan te geven. Door zijn oog voor precisie en detail is hij erg geliefd bij zijn fans.

Al vanaf jonge leeftijd is Pelle betrokken bij muziek die wordt aangedreven door grooves en elektronische sounds. Hij is geïnspireerd geraakt om zelf muziek te maken door verschillende Dj’s die hij op zag treden door heel Nederland. Hij was overweldigd door de sfeer die deze artiesten creëerden en wilde dit zelf ook kunnen. Nu heeft hij zijn eigen diepe, groovy sound en brengt hij tracks uit die over de hele wereld worden gewaardeerd.

◐ €15,- door
◐◐ €10,- early birds (incl. service fees)
◐◐◐ €14,- pre-sale (incl. service fees)
◐◐◐◐ 00:00 – 06:00
◐◐◐◐◐ Exploring minimal house / techno
◐◐◐◐◐◐ www.sugarfactory.nl
◐◐◐◐◐◐◐ Rave on! Elke zondagochtend zijn er after hours bij Sugar Factory. Voel je vrij om na deze clubnacht te blijven tot 13:00u -> bit.ly/SFafterhours

Luister naar welke artiesten er de komende tijd draaien bij Sugar Factory in onze Spotify-afspeellijst: bit.ly/sf_club_spotify

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...