loading language...
do 20.12

Spelen voor de GRAP, Vuurwerk editie

Steve French, Love Couple, Wies, Indie in Town dj's

Live
Talent, indie, garage, pop
tickets

GRAP Amsterdam, Indie in Town en Sugar Factory slaan de handen ineen en organiseren de Vuurwerk editie van Spelen voor de GRAP, een feestelijke showcase-avond met de nieuwste en tofste acts. De line-up bestaat tijdens deze speciale editie uit Steve French, Love Couple, Wies en een exclusieve dj-set van Indie in Town.

Wies
HET IS EEN WIES! De gloednieuwe band van Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Jasper Meurs. Ze maken Nederlandstalige muziek met de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische. Invloeden komen uit allerlei hoeken van Nederland, onder andere Ramses Shaffy en Spinvis.

Love Couple
Love Couple maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band brengt ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bassen en grungy gitaarwerk blijft de band continu aan je lippen hangen.
> Luister hier

Steve French
De Amsterdamse vijfmansband Steve French maakt harde, emotionele liedjes over lijken in onderzeeboten, verwaterde vriendschappen en liefde in Schotse voorsteden. De tweede EP Colinton is in januari 2018 uitgekomen en volgens The Daily Indie klinkt het “Alsof een gedeelte van The Strokes van een festivalgig per ongeluk in het bandbusje van (Sandy) Alex G is gestapt.
> Listen here

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...