loading language...
do 25.10

Spelen voor de GRAP

Presenteert: DJHAGY, POM, Car Pets

Live
Talent, Dreampop, Indierock
uitverkocht

Spelen voor de GRAP – donderdag 25 oktober Sugar Factory
GRAP en Sugar Factory slaan de handen ineen en organiseren een maandelijks terugkerende avond met de nieuwste tofste acts. Donderdagavond 25 oktober is de eerste editie en bijten Car Pets, DJHAGY en POM het spits af. Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam en omgeving.

Car Pets
Car Pets is een Utrechtse indie-rockband met een eigenzinnige diverse sound. Binnen een breedspectrum van onder andere jungle-achtige beats tot scheurende gitaarpartijen en zielreinigende vocals, is het drietal altijd goed in balans. Met de release van hun EP ‘Drive Without Snake’ laat de band zich aan de buitenwereld horen. Denk aan een combinatie van Wild Beasts, Parquet Courts en James.

DJHAGY
Een Nederlandse psychedelische dreampop band. Live is het een mix tussen bands als Wild Nothing, Föllakzoid en Slowdive. DJHAGY speelde op Eurosonic Noorderslag tijdens een sessie voor “in de Kringloop” en op Altersonic. Hun laatste single ‘This is What You Want’ werd gereleased in Nederland en Duitsland. Ook in Spanje werd het opgepikt (Radio3).

POM
Toen Eva naar de boom keek in de Tuin van Eden en daar de allersappigste vruchten ooit zag hangen, kon zij het verlangen niet weerstaan. Het waren verboden vruchten en zij proefde een appel, ook wel ‘pomme’ genoemd in het Frans. POM is de verboden vrucht die je eens geproefd moet hebben. En dat kan!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...