loading language...
do 28.06

Spelen voor de GRAP

Live
indie, pop, soul
uitverkocht

Op donderdag 28 juni is GRAP Amsterdam weer terug met Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit FOSS, Sam Solo en Lèlèman & Thierry Ganz.

FOSS
FOSS staat bekend om weelderige gitaarlijnen en een overvloed aan synthesizers die samenkomen in dromerige indiepopsongs. De catchy hooks en vloeiende zanglijnen doen denken aan o.a. The xx, Beach House & Little Dragon. Op dit moment werken ze aan hun debuut-EP die in het najaar van 2018 uitkomt.

Sam Solo
Met zijn westkust-gitaarriffs en stem laat hij iedere moeder in het publiek zeggen: ‘hij doet me denken aan Lou Reed’. Sam Solo en zijn band (Anne C. op Hammond X5 en Dan H. op drums) geven je een show om te dansen, huilen en van te houden.

Lèlèman en Thierry Ganz
Thierry Ganz groeide op in Paramaribo en Lèlèman in Bonaire. Beiden ontwikkelden daar hun passie voor kunst, dans en cultuur. In Amsterdam ontmoetten de twee elkaar en dit leidde niet alleen tot een vriendschap, maar ook tot een samenwerking. Het duo startte met het schrijven en produceren van muziek waarin soul, hiphop en grooves worden gecombineerd met hun Caribische roots. In 2017 resulteerde dit in de EP Waarom die bestaat uit gladde syntes, groovy basslines, zware percussie en zang geïnspireerd op het leven in Nederland.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...