loading language...
do 19.04

Spelen voor de GRAP

Line-up: Anna-Rose, Inbetween Colours, Suikerbeat

Live
pop, indie, rock-'n-roll
uitverkocht

Op donderdag 19 april is GRAP Amsterdam weer terug met Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit Anna-Rose, Inbetween Colours en Suikerbeat.

Anna-Rose
Anna-Rose maakt spannende elektronische popsongs. Denk aan Lorde, Tove Lo en MØ; underground met een attitude en met je bontjas in de tram. Met drie blonde dames in front en een kick-ass drummer is het een band die je de komende tijd moet gaan zien!

Inbetween Colours
Inbetween Colours begint, na een aantal jaar hard werken en veel schrijven, nu toch écht los te komen. Met een debuut-EP in de pocket (april 2016), opgenomen met Rob Klerkx – drummer van Moke – als producer, mikt de band op een volgende stap in hun carrière. Met frisse, dansbare nummers, catchy riffs, en een heel eigen stemgeluid komen deze indiepopfunkrockers, zoals zij hun muziek zelf zo mooi noemen, energiek en met zichtbaar veel plezier voor de dag.

Suikerbeat
Simpel of doorklievend, kinderlijk of zwaarmoedig, de Nederlandse teksten spreken tot de verbeelding. De frontvrouw die ook de dragende beats verzorgt wordt ondersteund door twee synth spelende mannen met een goede portie schijt. Brokkelende coupletten en pompende refreinen. Check de EP ‘nasmaak’, check het live, check het!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...